A smink nélküli Pamela Anderson extrém jól nézett ki a vörös szőnyegen

2024. október 09.
A Baywatch sztárja a Glamour Woman of the Year díjátadó gáláján járt, ahol smink nélkül jelent meg, és extrém jól nézett ki.
smink nélkül Pamela Anderson

Pamela Anderson hivatalos volt a a Glamour Women of the Year 2024-es díjátadójára. Az ötvenhét éves ikon smink nélkül jelent meg az eseményen, és még így is kiragyogott a rengeteg A-listás sztár közül a vörös szőnyegen.

A Baywatch sztárja eszméletlenül nézett ki a Times Square EDITION Hotelben a mentazöld, köpennyel kiegészített ruhájában, amit csillogó nyakkivágással díszítettek. A színésznő amellett, hogy megmutatta smink nélküli ragyogó arcát, még egy díjat is átvett, ugyanis őt tüntették ki a Glamour Impact Awarddal.

A smink nélküli Pamela Anderson extrém jól nézett ki a vörös szőnyegen

Pamela Anderson elképesztően nézett ki smink nélkül a vörös szőnyegen

Pamela egyébként pár napja vallotta be a Zürichi Filmfesztivál után, hogy hosszú éveken keresztül depresszióval küzdött. A színésznő azért utazott Svájcba, hogy a The Last Showgirl című új filmjét népszerűsítse, amit Francis Ford Coppola unokája, Gia Coppola rendezett. Andersont a fesztivál rangos, Golden Eye díjával is kitüntették.

„Most visszanézve úgy érzem, mintha a Baywatchtól egyenesen a Broadway-re kerültem volna. Nem is tudom, mi történt közben, minden homályos. Csak boldog vagyok, hogy itt lehetek, ebben a pillanatban, mert úgy gondolom, hogy évtizedeken keresztül depresszióban szenvedtem” – mondta el a díjátadó után a színésznő.

A Glamour Women of the Year a Glamour magazin által évente megrendezett díjátadó ünnepségen olyan nőket ismernek el, akik jelentős mértékben hozzájárultak a saját szakterületük fejlődéséhez. Pamelán kívül az idei kitüntetettek közé tartozik többek között Serena Williams, Suni Lee tornász, Sydney Sweeney, Taraji P. Henson, Allyson Felix olimpiai sportoló, valamint Hadley Duvall és Kaitlyn Joshua abortuszjogi aktivisták is.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images