Pamela Anderson természetes szépségként, smink nélkül jelent meg Párizsban

2023. szeptember 29.
Pamela Anderson, az ikonikus Baywatch-lány úgy döntött, most eldobja a sminkecsetet, és voltak még páran így előtte is.
Pamela Anderson eleinte maga festette a védjegyévé vált platinaszőke tincseket

Pamela Anderson tegnap az Isabel Marant divatbemutatójára volt hivatalos Párizsban, ahol magától szokatlan módon smink nélkül jelent meg. Az 56 éves színésznő egy nagyon üde, sárgászöld ruhát választott az alkalomra, ami csak még jobban kiemelte természetes vonásait. Nemrég mi is írtunk arról, hogy megrázó oka van annak, hogy Pamela egy ideje nemet mond a sminkelésre.

Pamela Anderson nemet mondott a sminkre

Pamela Anderson nemet mondott a sminkre

Nem Pamela az egyetlen, aki természetes megjelenéssel „lázadozik” a hibátlanságot hirdető és kultiváló mai sminktrendek ellen. Hoztunk néhány sztárt, akik szintén igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy a látszat nem minden.

Alicia Keys

Alicia Keys 2016-ban egy albumfotózás során érzett rá a sminktelen lét ízére. Az énekesnő elmondása szerint 16 éves kora óta mindig viselt sminket, és rájött, hogy szinte függőjévé vált a dolognak, egyszerűen nem mert az utcára sem kimenni nélküle. Éppen edzésről érkezett akkoriban megjelenő új albumának fotózására, amikor a fotós azt mondta neki, ne is menjen sminkben, így, natúran csinálják meg a képeket. Az énekesnőnek annyira bejött a dolog, olyan felszabadító volt, hogy utána évekig mindenhol sminktelenül jelent meg. 

Alicia Keys 2016-ban

Alicia Keys 2016-ban

Frances McDormand

Frances McDormand 2018-ban a második Oscar-díjának átvételekor jelent meg természetes arccal. A most 66 éves színésznőre jellemző, hogy szembemegy a normákkal, néha egyenesen anarchistaként beszél magáról: „Egy nagy rakás huligán és anarchista vagyunk, de ha szükséges, azért össze tudjuk szedni magunkat” – mondta, amikor felsétált a színpadra a nagyon megérdemelt díjért, amit a Három óriásplakát Ebbing határában című filmjéért kapott.

Frances McDormand sminktelen Oscar-estéje

Frances McDormand sminktelen Oscar-estéje

Jennifer Garner

Jennifer Garner is azok közé a hírességek közé tartozik, akik néha gondolnak egyet, és nemet mondanak a full sminkre. Az alábbi fotó 2016-ban készült róla egy filmfesztiválon és világosan látszik, hogy Jennifer rásegítés nélkül is gyönyörű.

Jennifer Garner 2016-ban

Jennifer Garner 2016-ban

Kim Kardashian

Valószínűleg nem sokan várták volna Kim Kardashiant, a kontúrozás nagykövetét, a filterezett fotók papnőjét erre a listára, de mégis itt van. Kim szintén 2016-ban jelent meg a Balenciaga bemutatóján a maga természetességében, ami után azt nyilatkozta: „elég jó érzés volt”.

Kim Kardashian is kipróbálta a sminktelen trendet

Kim Kardashian is kipróbálta a sminktelen trendet

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images