3 tipp a könnyedebb ébredésért

2018. június 03.
Néha komoly energiákat igényel, hogy reggel képesek legyünk kikászálódni az ágyból, de egy kis segítséggel az ébredés is könnyebb lehet! Tényleg.
Fotó: Unsplash.com

Dolgozz előre!

Előző este próbáljuk meg összeírni, milyen teendőink lesznek másnap (legalább a délelőtt folyamán). Így nem kell azonnal elkezdenünk pörgetni az agyunkat, egyszerűbben átláthatjuk a napot, a biztos struktúra pedig nekünk is stabilitást adhat!

Válassz szettet (és még egyet)

Rengeteg időt spórolhatsz, ha nem reggel, félkómásan próbálod összeállítani aznapi szettedet, hanem már előző este kikészíted. Így megspórolhatjuk a szenvedést, ha a kiválasztott outfit mégsem passzol úgy, mint ahogy a fejünkben elképzeltük és hirtelen kell valami teljesen újat kitalálnunk. Azért készüljünk fel arra is, ha valamiért nem úgy alakulna az időjárás, ahogy elképzeltük – az ilyen esetekre mindig legyen B-tervünk!

Mély lélegzetek

Még reggeli előtt tápláld a tested néhány oxigéndús mély lélegzettel! Adj magadnak időt a lassú, egész testet energetizáló légzésre, közben pedig próbáld a fejedet is kitisztítani egy kicsit, hogy így is felkészülhess az aznapi kihívásokra. Ez az egyszerű szokás apróságnak tűnik, de óriási különbséget jelent!