Új sorozat: 5 perc jóga Szigyártó Johannával

2018. június 20.
Új rovatunkban Szigyártó Johanna jógaoktató ad útmutatást az egészségtudatos, kiegyensúlyozott életmód kialakításához legnagyobb szenvedélye, a jóga eszköztárával. Bemutatkozik Johanna, aki mostantól kéthetente jelentkezik nektek virtuális jógaórákkal.

Szigyártó Johanna vagyok, egy vidám, világjáró modern yogini, az Aria Hotel és a Downdog Jógastúdió jógaoktatója. „Think out of the box„ – ez a mottóm. Minden, ami a mozgással kapcsolatos és érdekel, elolvasom, kipróbálom, és megfontolom, hogy melyek azok a részei az adott mozgásformának, amivel tudok azonosulni. Így van ez minden sporttal és a világ dolgaival is. Ezt szeretném most nektek is átadni: szeresd, amit csinálsz, és formáld magadra és ne hagyd, hogy valami keretek közé szorítson.

Nekem a mozgás a lételemem, és a jóga áll ennek fókuszában. Üzenete, hogy megtaláld az igazi belső erődet, kapcsolatot önmagaddal.

Minden, amit a jóga kihoz belőled: kiegyensúlyozottság, érzékenység, gyengédség, bátorság, belső erő és egészség, az benned van. A jóga felnyitja ezekre a szemed, és megtanítja, hogyan érezd át mindezeket, amikor szükséged van rájuk. Ad egy színes prizmát a kezedbe, amin keresztül a világ sokkal szebbé és színesebbé változik.

Ezt a rovatot kezdő és haladó jógázóknak egyaránt ajánlom. Lesz szó mindenről, ami az egészséges életmóddal és a jógával kapcsolatos, például hogyan vágj bele a jógába, nyújtós  és erősítős, alvást segítő pózok, minden, ami kicsit átmozgatja a tested, és segíti a mindennapjaidat. Készülök tudatossági tippekkel, egészséges ételekkel és különféle mozgásformák bemutatásával is.

Két hét múlva néhány otthon is elvégezhető 5 perces stresszoldó gyakorlatokkal jelentkezem, és megosztom veletek mit érdemes enni, inni egy jóga óra előtt.

Addig pedig találkozhattok velem a Downdog Jógastúdiókban: szerdán a CORVIN, csütörtökön a BLAHA stúdióban várlak Titeket sok-sok szeretettel!
Ha pedig kérdésetek lenne, írjatok bátran az Instagram-oldalamra: @johanna_style_joga  vagy látogassatok el a Facebook-oldalamra:  Johanna Style Joga 

Namasté (jelentése: meghajlok a fényed előtt)

Fotók: Mark A. Rosta Photography

Ruha: Swantic