A legjobb meditációs appok, amikkel bármikor megnyugodhatsz

2018. október 06. |

Elképesztő mennyiségű stressz zúdul ránk nap, mint nap, és nem túl könnyű megtalálni a módokat, hogy lecsillapodhassunk kicsit. Bár a technológia általában csak újabb stresszforrást jelent, ha okosan használjuk, megnyugodni is segíthet.

Fotó: Unsplash.com

Aura

Ez az applikáció segíthet, hogy elsajátítsuk a mindfulness technikáját. Az Aurában az a jó, hogy kimondottan a stressz, a szorongás és a depresszió oldását tűzte ki célul, ezért mindennap megkérdezi adott hangulatunkat és ahhoz próbál megfelelő meditációs gyakorlatokat ajánlani. Egy külön funkcióban azt is felsorolhatjuk, mik azok, amikért hálásnak érezzük magunkat – ez az apró trükk bizonyítottan segít, hogy jobban érezzük magunkat.

Calm

A Calm 10-20 perces meditációkat ajánl, amiket könnyedén beépíthetünk az irodában töltött napunba is. Az applikációban kiválaszthatjuk, mi a célunk: szeretnénk jobban aludni, boldogabbak lenni, javítani koncentrációs képességünket vagy csökkenteni a stresszt – ezekben segítenek majd a meditációk. A Calm ingyenesen is használható, de az összes extra funkcióiért már fizetnünk kell.

Headspace

Vezetett és szabad meditációkat is találhatunk a Headspace appban, ami elmagyarázza, miért is fontos meditálni és lépésről lépésre megtanít minket a módjára. Segít, hogy nagyobb hozzáférést nyerjünk érzelmi és mentális állapotunkhoz, ráadásul teljesen ingyenesen használható!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen! csipkebogyó

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen!