Még tart az évindító spa és jógahét

2019. január 31.
Az Aria Hotel Budapestben található Harmony Spa, amelyet korábban Európa Legjobb Spájának választottak, újra megrendezi az évindító Spa és Jóga heteket, melyek keretében január 17. és február 3. között különböző programokkal kedveskednek a korán kelő budapestieknek. A vendégek kiegészíthetik a napindító jógaórát wellness használattal és akár villásreggelivel is. Vasárnap délutánonként pedig folytatódnak a Harmony Szauna Szeánszok. A Spa és Jóga hetek alatt a Harmony Spa minden masszázsát, arc- és testkezelését 35% kedvezménnyel lehet igénybe venni.

A reggel 8-tól 9-ig tartó évindító jógaórák előnye, hogy a kiscsoportnak köszönhetően egyéni, testre szabott oktatásra számíthatunk akár kezdők, akár profi jógások vagyunk. Az órákat a zenei tematikájú szálloda Teatro Aria termében tartják, ahol világszínvonalú hangtechnikával szólalnak meg a meditációs dallamok. A jóga ideje alatt aromaterápiás illatokat is alkalmaznak, mely segíti az ellazulást.

Bizonyos órákat Szigyártó Johanna tart, akit az 5 perc jóga Johannával rovatunkból ismerhettek

A jógaóra után finn szauna, infraszauna, jacuzzi, gőz kabin, 10.5 méteres úszómedence és fitnesz terem áll a vendégek rendelkezésére. Az ellazult és felfrissült vendégek egy bőséges villásreggelit is elfogyaszthatnak, ami tartalmaz friss joghurtot, kézműves sajtokat, különböző tojásételeket, amerikai palacsintát, zabkását, granolát és friss gyümölcsöket.  

A wellness használata mellett kezelésekre is van lehetőség, melyeket a Spa és Jóga hetek ideje alatt 35% kedvezménnyel kínál a Harmony Spa. A spa nagykövete, Mihalik Enikő New Yorkban élő magyar szupermodell, a magyar kozmetikai szakértelem tisztelőjeként rendszeresen a spában kezelteti az arcát, illetve tanácsaival segíti a Harmony csapatát. A masszázsok és testkezelések mellett a leginnovatívabb anti-aging és lifting kezelések ugyanúgy megtalálhatók, mint a frissítő, hidratáló kezelések, de akár manikűrt, pedikűrt, vagy egyéb kozmetikai szolgáltatásokat is kérhetünk. A spa szakmai vezetői azt is fontosnak tartják, hogy az évszakoknak és környezeti változásoknak megfelelő szezonális kezeléseket is kialakítsanak. A 35%-os kedvezmény a téli kezelésekre is érvényes, mint például az Anti-Aging rózsás arckezelés, az Aromaterápiás mandula masszázs vagy a Damaszkuszi rózsás testkezelés amelyet a természetesség erejére alapozva, a L’AMIA NATURA magyar natúrkozmetikum márkával együttműködésben állítottak össze. Az arc-, testkezeléseket és masszázsokat klasszikus, opera, jazz vagy könnyűzenei kísérettel élvezhetik a vendégek.

Vasárnap délutánonként a Harmony Spa-ban Harmony Szauna Szeánszokon lehet részt venni, melyek az alábbi programmal folytatódnak:

17:20 Sógolyó – sós bedörzsölés, bőrmegújítás

18:10 Téli fűszeres – mézes kényeztetés fűszeres illatokkal

19:00 Jeges fuvallat – forróság jéggel hűtve

Szauna szeánsz Facebook-eseménye ITT!

Bővebb infó: www.harmonyspabudapest.com

Fotó: Bodnár Zsófia