2019 legmenőbb jógamatraca

2019. január 11.
A mai kedvencünk nem más, mint egy szuperdizájnos parafa jógamatrac. Nem csak szép, hanem kifejezetten strapabíró, ráadásul környezetbarát is, azaz tökéletes favorit.


A YogaSutra parafamatrac a sokoldalú kedvenceink sorát erősíti: környezetbarát, biológiailag könnyen lebomló anyag, puha, strapabíró, csúszásmentes, páramentes, mindemellett pedig antisztatikus is.

Az elképesztően dizájnos, és nagyon finom tapintású parafa jógamatracok egyébként a portugál parafaerdők tölgyfáinak 9 évente megújuló kérgéből készülnek (kézzel hántják le a törzsről, anélkül, hogy a fa sérülne) tökéletes környezetvédelemmel.

5 ok, amiért tökéletes társad lehet egy parafa jógamatrac

1. Antiallergén és antisztatikus, vagyis a felszínén nem tud megülni a por, keserű íze miatt pedig a rovarok és atkák is kerülik. A szoba levegője ezáltal tiszta marad, ami a légúti allergiában szenvedők számára különösen fontos.

2. Rugalmas, ezért kíméli a gerincet és az ízületeket. Könnyeddé teszi a járást, kopásálló, nem nyomódik be, és nem pattog le a felülete.

3. Páraáteresztő, páraelvezető és vízálló, így nem penészedik, és nem gombásodik, miközben természetes, meleg környezetet eredményez. Olyan csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amely még a bőr és a gumi csúszásmentességét is felülmúlja.

4. Könnyen tisztítható, egy nedves ruhával áttörölve máris tiszta a parafánk. Hangszigetelő, hangelnyelő és rezgéscsillapító hatással is rendelkezik, kiváló hőszigetelő,

5. Természetes tűzvisszatartó anyag: nem terjeszti a tüzet, és égés közben nem bocsát ki mérgező gázokat.