Az 5 legforróbb nyári lakberendezési trend idén

2020. június 26.
Ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk idén nyáron igazán menő legyen, elég csupán ezt az öt lakberendezési trendet követnünk. Egyik sem igényel nagy átalakítást, viszont az eredmény minden képzeletünket felülmúlja majd.

A díszpárnáktól a narancs különböző árnyalataiig, a természetes anyagok használatától a vidám tónusokig, idén könnyebben a nyári trendekhez igazíthatjuk otthonunk hangulatát, mint valaha. 

1. Rózsaszín szőnyeg

Okos választás egy ilyen élénk, ám mégis meleg árnyalatú szőnyeg, ha anélkül szeretnénk megváltoztatni egy helyiség teljes hangulatát, hogy nagyobb módosításokat eszközölnénk a fal színén vagy a bútorokban. Élettel tölti meg a szobát, ugyanakkor remekül illik a semleges színekhez.

2. Lenvászon ágynemű

Még mindig tökéletes választás nyárra a lenvászon ágynemű. Mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő színt, mintát, típust. Ráadásul a fenntarthatóság is fontos szempont lehet a lakberendezésnél, ebben pedig a lenvászon a textilek közül szinte verhetetlen.

3. Virágokat a falra

Idén tagadhatatlanul az egyik legnagyobb trend a szobanövények terén a fali kaspó. A púderrózsaszín, kerekded formájú kaspó pedig kétségtelenül egy gombóc eper- vagy puncsfagyira emlékeztet, így tökéletes dekoráció nyárra.

4. Örök napsütés tükörrel

A kerek, vastag, arany keretes tükör olyan, mintha maga a nap költözne a hálószobánkba vagy a fürdőnkbe. Ugyanakkor visszafogott, cseppet sem hivalkodó darab, ami tökéletes nyaralós hangulatot teremt otthonunkban.

5. Kék-fehér asztali lámpa

Mintha Szantorini szigetét öntötték volna lámpa formába, vagy maga a tenger lenne az asztalunkon egyetlen tárgyba sűrítve. Ha mi nem mehetünk idén a tengerhez, legalább így hozzuk el otthonunkba a tenger hullámait.

 

Olvastad már?

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Unsplash