Nem tudod hova szervezd a következő randid? Inspirálódj kedvenc filmjeidből!

2020. augusztus 22.
Unod már a kávézókat, moziba pedig semmiféleképpen nem szeretnél randit szervezni? Az alábbi filmekből egy csomó kreatív ötletet elleshetsz!

Béreljetek egy robogót

Gregory-Peck-Audrey-Hepburn Riding Moped

Persze a tökéletes az lenne, ha rögtön egy Vespát tudnátok szerezni – úgy, mint Gregory Peck és Audrey Hepburn a Római vakáció című filmben. De a lényeg igazából az, hogy két keréken robogva együtt bebarangoljátok a várost.

Pihenjetek egy medence mellett

dr. szoszi

Dr. Szöszi igazán tudott élni! Nincs is jobb kikapcsolódás, mint koktélt szürcsölgetni egy medence partján, miközben közelebbről is megismered szíved választottját.

Közös jetskizés

a-randiguru

Bár A randiguru című filmben a jetskis randi nem éppen úgy sült el, ahogy tervezték, de az igazság az, hogy nem is kell a tökéletességre törekedni. Egyszerűen csak érezzétek jól magatokat!

Erdőjárás

holdfeny-kiralysag

Ha szereted a Wes Anderson alkotásait, akkor mindenképpen inspirálódj a Holdfény királyság című filmjéből. Szervezettek egy barangolást, esetleg túrázást az egyik közeli erdőbe – és persze vigyetek magatokkal távcsövet is!

Csónakázás a tavon

szerelmunk-lapjai

A sorból természetesen a Szerelmünk lapjai sem maradhat ki! Kövesd a két hősszerelmes példáját és a következő randitokon menjetek el csónakázni egy tóhoz.

Olvass tovább!

Fotó: IMDb, Getty Images