3 hihetetlenül egyszerű halloweeni hack

2020. október 28.
Felejtsük el a boltban kapható halloweeni dekorokat, mert egy kis kreativitással otthon is tudunk környezetbarát, de szupermenő dekorációt készíteni! Az inspirációgyűjtéshez, mint olyan sokszor, most is a Pinterestet hívtuk segítségül, és kigyűjtöttünk három kedvencet, amihez nem kell sok idő és kézügyesség sem!

Időszűkében: organikus mécses

A gyönyörű formájú dísztökök mindig olyan hívogatóak, hogy kezdjünk valamit velük… Persze önmagukban, tálba helyezve is csodásan tudnak kinézni, de nem árthat nekik egy kis csavar azért! Nincs más teendőnk, csak egy teamécses formájú lyukat vésni a tetejébe, beletenni egy mécsest, és élvezni az őszi esték romantikáját!

Éljen a csavarbehajtó!

Ha lapul otthon a szerszámosládában csavarbehajtó, akkor fúrjunk vele tetszés szerint lyukakat a halloweeni tök oldalába, vágjuk ki az alját, és gyújtsunk mécsest! A hatás olyan lesz, mintha órákig, aprólékosan dolgoztunk volna a tökkel, és mindenki azt fogja hinni, hogy minimum a fél konyhánk töklében úszott készítés közben, pedig hát… dehogy!

Csipkés tök

Szorítsunk egy nagyobb tökre csipkemaradékot, majd késsel vájjuk ki a csipkével el nem takart részeket! Oké, tudjuk, ez egy kissé hosszadalmas folyamat, de az eredmény olyan lesz, amit nemcsak az egész környék fog tátott szájjal figyelni, de az Instagramon is begyűjthetünk érte jó néhány szívecskét. Ráadásul nem kell teljesen átszúrni a tök húsát, elég, ha csak elvékonyítjuk azt, így sokkal gyorsabban és precízebben tudunk haladni!

Fotó: Pinterest

Olvass tovább!