Ezekre a meditációkra minden friss kutyatulajnak szüksége van

2020. december 02.
A koronavírus-járvány nyomán minden eddiginél több kutyát fogadtak örökbe. Egy meditációs applikáció ezt felismerve kifejezetten a friss kutyatulajoknak készített összeállítást állatorvosok segítségével, amely – ismerve a kiskutyákat – minden újdonsült gazdinak jó szolgálatot tehet.

Nyolc hangfelvételt tartalmaz a Press Paws című gyűjtemény, amelyet kifejezetten a friss kutyatulajdonosoknak terveztek, hogy könnyebben boldoguljanak a kezdeti időszakban. Segítenek, hogy a négylábú családtag könnyebben beilleszkedjen új otthonában.

kutya-meditacio-applikacio

„Amikor új kutya kerül az életünkbe, az egyszerre izgalmas és kissé rémisztő helyzet. Időbe telik, mire megismerjük egymást, és a kutyánk beilleszkedik új környezetébe” – mondta Lynne Goldberg, a Breethe nevű applikáció megalkotója, meditációs tanár, hozzátéve, hogy azért alkották meg az új gazdik számára a speciális meditációs gyakorlatsort, hogy segítsenek türelmesnek, szeretettelinek maradni, miközben a kutya szorongása csökken. A céljuk az, hogy minél jobban segítsék a kötődés kialakulását a gazdik és az új házikedvencek között.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Breethe (@breetheapp)

„Több munkatársunk is most fogadott örökbe kutyát, így különösen szívükhöz közel állók a most összeállított felvételek” – mondta Goldberg, hogy született meg a gazdik számára készült meditációs lista, amelyet ingyen kipróbálhatunk a telefonunkra vagy számítógépünkre letöltve. Végre fellélegezhetünk, hogy kicsit könnyebb lesz megismernünk magunkat és új kutyánkat egyaránt.

Olvastad már?

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Unsplash