Egész évben karácsony: boxok, klubok és előfizetések

2020. december 12.
Idén a karácsonyi ajándékozás is nehezebb lehet, mint máskor, hiszen nagy dilemmát okoz, vajon találkozzunk-e szeretteinkkel, vagy óvjuk egymást azzal, hogy elhalasztjuk a személyes ünneplést. Ahelyett, hogy egy-egy tárgyat tennénk a fa alá, olyan különleges finomságokat, izgalmas könyveket vagy éppen csodás hobbieszközöket tartalmazó boxokra is előfizethetünk, amelyek minden hónapban elhozzák a karácsonyt a megajándékozottnak.

Az egyik legjobb dolog a karácsonyi ajándékokban a várakozás izgalma. Vajon mit rejt a csomag, mi lapul a csomagolópapír alatt? Ha azt szeretnénk, hogy a szeretteink, akiket megajándékozunk, egész évben úgy érezhessék, minden hónapban karácsony van, idén adjunk karácsonyra olyan előfizetéses boxokat, amelyek valamilyen különleges, izgalmas dolgot rejtenek.

box-elofizetes-klub-karacsony-ajandek

White2tea: megtanulunk máshogy gondolni a teára

Ha egyszer megkóstolunk egy valódi kínai teát, azonnal megértjük, mit jelent valóban a teázás. A White2tea minden hónapban különleges csomagot állít össze a teaklub tagjainak, amelyben igazi kuriózumok, boltba nem kerülő izgalmas teafajták is kerülnek – az oolongtól a puerhen át a lapsangig. Arról nem is beszélve, hogy az élmény már a teák csomagolásánál elkezdődik.

Casino Mocca: a friss kávé szerelmeseinek

Mindenkinek van legalább egy olyan barátja, családtagja, aki rajong a kávéért. Neki szerezhetünk hatalmas boldogságot, hiszen ha még hónapokon át kopogtatnak nála a frissen, a pörkölőből érkező kávékülönlegességekkel, biztosan úgy érzi, hogy ismét karácsony van. 12 vagy 24 hetes időtartamra választhatunk csomagot, a hat hónap alatt pedig egyszer sem ismétlődnek a csomagokban található kávétípusok.

The Woven Club: minden hónapban új ruha

Egyre többen hódolnak a varrás szenvedélyének, és készítenek saját ruhadabokat, gyűjtik a különféle anyagokat és szabásmintákat. Ha van ilyen ismerősünk, biztosan kiugrik a bőréből, amikor a The Woven Club dobozát kézhez kapja tele izgalmas textilekkel, kiegészítőkkel és hozzá illő szabásmintákkal, minden hónapban különböző stílusban.

Olvastad már?

Booksy Box: mindig lesz mit olvasni (és nassolni)

A könyvolvasásnál kevés felszabadítóbb, szórakoztatóbb vagy éppen elgondolkodtatóbb dolog létezik. A havi könyvdobozban öt különleges újdonság közül választhatja ki a kedvencét mindig a doboz tulajdonosa, amelyet a következő hónap elején kap meg. Ráadásul egészséges és finom édességek és nassolnivalók társaságában.

Paper Gang: házhoz jön a papírbolt

Sokan vagyunk, akik számára a papírboltban tett látogatás meditatív élményt jelent: a sorba rendezett, színes tollak és ceruzák, a füzetek illata és a csodás papírok megrészegítik az embert. A Paper Gang havi előfizetésével pedig házhoz jön ez az élmény. Minden alkalommal egy-egy művésszel működnek együtt, aki külön a klubtagok számára tervezi meg az exkluzív papírcsomagot. Ami még jobbá teszi ezt az ajándékdobozt, hogy minden negyedik feliratkozó után ültetnek egy fát. Eddig több mint 40 ezernél tartanak.

Pixibox: a szépségápolással kísérletezőknek

Ha ismerjük a szépségápolással kapcsolatos preferenciáit a megajándékozott ismerősünknek, könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő csomagot a Pixiboxnál. Karácsonyi izgalommal bontogathatja mindenki a havonta érkező dobozt, mert mindig valami izgalmas újdonságot csomagolnak bele, így megmarad a felfedezés, várakozás öröme, és az új krémekkel, lemosókkal és más szépségápolási termékekkel való ismerkedés izgalma.

Olvass tovább!

Fotó: Unsplash