Meglepetés apróságok, amelyekkel karanténban is ünnepivé tehetjük a húsvétot

2021. március 31.
Ez már a második pandémiás húsvéti szünetünk, azonban idén sem érdemes „elengedni” az ünnepi szellemiséget.

Gyerekeknek szokott hozni a húsvéti nyuszi néhány apróságot, de a felnőtteknek sem feltétlenül kell kimaradniuk a mókából! Az alábbi ajándékokkal akár magunkat, akár párunkat, akár azokat is meglephetjük, akikkel ezúttal nem tudunk összejönni húsvétkor. Válogatásunkban 990 forinttól 17 500 forintig találunk mindent, ami egy kis mosolyt tud csalni az arcunkra ezekben a gondterhelt időkben.

Különösen vágyunk most a kényeztetésre, így tökéletes ajándék lehet szinte bárkinek egy macaronválogatás vagy az otthoni pálcikás illatosító, de sokan szeretnénk egy kicsit kiszakadni a valóságból is, ami nagyszerűen megtehető akár egy jó könyv – például az itt ajánlott Irene Solá-kötet –vagy a Fiok Shop minőségi akvarellszettjével való festés közben is. A természet is ébredez, vessünk virágmagot vagy szimbolikusan szerezzük be a Lush nárciszos habfürdő-buborékfújóját – mindkettő szuper ajándék lehet gyerekeknek is! Persze az egy éve tartó mackószezont és sminktelenséget is érdemes egy kicsit megtörni: a Celeni gyönyörű tavaszi sálával vagy a French Girl csillámolajával a Covid-előtti kiöltözések hangulatát csempészhetjük be az otthon töltött, gondterhelt időszakba.

husvet-bazar

Irene Solá: Éneklek és táncot jár a hegy, Libri, 3499 Ft, French Girl csillámló olaj, Neilacare, 17 500 Ft, Chez Dodo 6 darabos macaronválogatás kolibris dobozban 3390 Ft, BARE pálcás illatosító, Printa, 8900 Ft, Virágos Pagony Borzaskata virágmag, Lúd Labor, 990 Ft, Kuretake Gansai Tambi Irodori Kobako akvarell, 6 db-os készlet zöld dobozban, 8290 Ft, Celeni tavaszi sál maszkkal 10 100 Ft Singing Daffodil buborékfújó habfürdő 1890 Ft 

Olvass tovább!