Orgona ága – kisebb-nagyobb ökotudatos ajándékok anyák napjára

2021. április 28.
Az elmúlt években a csapból is az folyt, hogy ne ajándékozzunk olyan snassz dolgokat, mint bögre, tea, kozmetikum, könyv, parfüm... Azonban van, amikor igenis jó visszatérni az alapokhoz, persze odafigyelve az ajándékozott személyiségére. Tud jó, gondoskodást és figyelmet kifejező ajándék lenni szinte bármi, hát még, ha az adott termék ökotudatos és/vagy hazai gyártású is!

Ez az anyák napja még mindig nem olyan, mint szokott lenni. Vannak, akik nem köszönthetik fel személyesen idén az édesanyjukat, vannak, akiknek talán a Covid miatt ez az első ünnepük az édesanyjuk elvesztése után, és vannak azért olyan szerencsések is, akik találkozni fognak az anyukájukkal most vasárnap. Bárhogy is legyen, a vasárnap az édesanyák és az anyai erő ünnepe.

Apró ajándékot azért futárral küldve, kerítésen belógatva is át lehet adni, ha másra nincs lehetőség. A következő kisebb-nagyobb ajándékok mindegyike „anyaillatú”, és segít egy kicsit kibillenni a mostanában különösen monoton és extraterhekkel nehezített mindennapokból: néhány ötletünk az esti gyors zuhanyzást teszi rituálészerűvé, néhány az arc- és testápolást emeli magasabb szintre, és van néhány, amivel tényleg pihentetővé és felemelővé lehet tenni az egyedül töltött időt.

anyak-napja-bazar

Savon Stories szilárd testápoló 4550 Ft, Samantha Harvey: Nyugati szél könyv 4490 Ft, Paddywax mandarin-levendula szójagyertya 7350 Ft, The Body Shop Citromos tisztító sampon-tusfürdő 3290 Ft, Lush Jasmine Cream habfürdő 2290 Ft, Rituals Hammam tea bors- és fodormentával 2290 Ft, Turina Jewellery 13 990 Ft, Holifrog antioxidáns cseppek 18 990 Ft 

Olvass tovább!