10 póz a Kámaszútrából, ami megváltoztatja a szexuális életedet

2021. június 14.
Nem feltétlenül kell megvásárolni a piacon levő összes szexjátékot, ha egy kis újdonságra vágytok, ugyanis a világ egyik legősibb könyvének jóvoltából nincs szükségetek másra, csak egymás testére. A világ legrégebbi és leghíresebb szexuális tanító művét időszámításunk előtt 400 körül írták. Az oldalakat képekkel és pontos leírásokkal látták el, de akkor még biztosan nem sejtették, hogy még 2021-ben is hasznát vesszük majd a régi korok tanításainak.

Ekepóz

A talicskapóz egyszerűbb és kényelmesebb változata, amikor mindketten az ágyon fekszetek, egymás felé fordulva. Az alul lévő combodat tedd a párod lábai közé, míg a felső lábaddal kulcsold át a másik derekát. Egy kis gyakorlást igényel, de minden percért megéri. Ebben a pózban meg kell feszítened a lábaidat, így pedig aktiválod a hüvely izmait, amik orgazmus közben szorosabban összehúzódnak, még intenzívebb érzést nyújtva.

Az amazon

Igazi szerepcsere, hiszen ebben a pózban a felül lévő személy irányít. A párod feküdjön a hátára, és húzza fel a lábait a mellkasához, te pedig guggolj fölé, és ringatózz előre, hátra.

Békapóz

Feküdj a hátadra, a párod pedig úgy helyezkedjen el, mintha kutyapózra készülnétek, csak ne rajtad, hanem az ágyon támaszkodjon meg. Az egyik lábadat húzd fel, és legyen a talpadon, a partnered pedig az azonos oldalon lévő lábával tegyen így, átkulcsolva a tiédet. Szabad kezet kapsz, hiszen nem kell a tenyereden támaszkodnod, így pedig van lehetőséged felfedezni a saját és az ágytársad testét is.

A hős

Feküdj hanyatt, felemelve a lábaidat, a partnered pedig ülő helyzetben helyezkedjen alád. Tedd a popsidat a társad ölébe, ő pedig fogja meg a lábaidat. Ez a póz ideális a G-pont stimulálására, ráadásul a kezeiddel is azt csinálsz közben, ami jólesik. Ideális azoknak is, akik szeretik megélni a legvadabb fantáziáikat, hiszen ezt a pózt kikötözött lábbal is könnyű abszolválni és élvezni.

Ómpóz

A Kámaszútra eredeti változatában Padmasanának és lótusznak is hívják ezt a szenvedélyes pózt. A partnered üljön lótusz- vagy törökülésben, te pedig ülj le vele szemben úgy, hogy lábaiddal átkulcsolod őt. Az tökéletes beteljesülés titka az, hogy ne fel-le mozogjatok, hanem finoman, jobbra-balra ringjatok.

Csillagpóz

Feküdj a hátadra. Az egyik lábad legyen kinyújtva az ágyon – vagy ahol éppen elragad benneteket a hév –, a másik pedig legyen behajlítva. A partnered feküdjön föléd úgy, hogy az egyik lábát behajlítja, és a te behajlított lábad alá teszi, a másikat pedig kinyújtja a tiéd mellett. Ebben a pózban a G-pontodat és a csiklódat éri a legtöbb inger, miközben a társad szabadon játszhat a melleiddel – ez aztán a kánaán!

Mágikus hegy

Ez a póz MINDEN párnak lehozza a csillagokat az égről. Üljetek le, kezeitekkel támaszkodjatok meg a hátatok mögött. Hajlítsátok be a térdeiteket, majd kulcsoljátok át egymás behajlított lábait. Ha szeretnétek egyet csavarni az élvezeteken, akkor az egyikőtök feküdjön a hátára, és tegyétek az ellentétes oldalon lévő lábatokat egymás vállára.

„Állófogadás”

Állóhelyzetből hajolj előre, és nyújtsd hátra a kezeidet. A partnered hátulról közelítsen, miközben megfogja a hátrafelé tartott csuklódat. Ez a póz tökéletes, ha nem akartok túl mély behatolást, de ha mégis, akkor ereszkedj térde, és élvezd, ahogy elönt a gyönyör.

A „laptop”

Talán nincs is csodálatosabb érzés, mint egy intim, lassú szex, két egymásra hangolódott ember között. Ez a póz egy kis rugalmasságot is igényel attól, aki felül van: a partnered üljön le egy stabil székre, te pedig ülj be az ölébe úgy, hogy jól megfogod az ülőalkalmatosság háttámláját, és a társad nyakába teszed a lábaidat. Ha úgy kényelmesebb, akkor a párod nyakában is megkapaszkodhatsz, de arról mindenképpen gondoskodjatok, hogy az alsó hátad meg legyen támasztva.

Pogácsa

Ez a póz a haladóknak szól: a partnered üljön le az ágyra kinyújtott lábakkal, te pedig hátat fordítva neki ülj az ölébe, majd hasalj előre úgy, hogy a lábaid a társad mögött vannak. Ha igazán vad kalandra vágytok, akkor a párod kötözze meg a hátad mögött a kezeidet, és engedd, hogy átvegye az irányítást.

Fotó: Unsplash

Forrás: Womens Health, Oprah Daily

Ezt olvastad már?