6 izgalmas szexpóz, hogy még jobban élvezzétek az orális szexet

2021. május 13.
Az orális szex rendkívül felpezsdíti a szexuális életet, akár az előjáték részeként építitek be, akár „főműsoridőben” kényeztetitek vele egymást. Ráadásul a kutatások szerint az orálszex nemcsak a testi élvezeteket fokozza, hanem a párkapcsolatot is örömtelibbé teszi!

Az orális szex esetében is előfordul, hogy a párok egy idő után a jól bevált pózokban gyakorolják, amitől óhatatlanul egyhangúbbá válik az együttlét. Pedig az orális kényeztetéshez ideális pozitúrák száma is végtelen, mutatunk is párat, hogy még izgalmasabbak legyenek az összebújásokat.

6 izgi testhelyzet oralszexhez

1) Oldalsó 69 póz

A klasszikus 69-es kényeztetés továbbfejlesztett változata: ha kipróbáljátok, oldalt fekve közelítsetek egymás intim testrészéhez. „Ez a könnyen kivitelezhető pozitúra igazán izgalmas, már csak azért is, mert tökéletes rálátást biztosít a partnerünk nemi szervére” – mondja Gigi Engle szexológus és szexuális edukátor. Mivel mindkét fél az oldalán fekszik, a nyaknak is kényelmesebb lehet a pozíció – ennek köszönhetően hosszabb ideig fenntartható, ami óhatatlanul fokozza az élvezeteket mindkét fél számára.

2) Ágyon fekvő + térdelő

Ehhez a pozitúrához egyikőtök vízszintes irányban hanyatt fekszik úgy, hogy a feneke épp az ágy vagy a kanapé széléhez ér. Közben a másik a földre térdel, hogy könnyen hozzáférjen partnere intim testrészéhez. „Ha szeretnétek, az orális kényeztetésben részesülő fél a partnere vállára teheti a lábát, de ha úgy jobban tetszik, le is engedheti” – mondja a szexológus. Ennek a testhelyzetnek az az egyik nagy előnye, hogy a földön térdelő félnek mindkét keze szabaddá válik, így vándorútra indulhat a partnere testén, hogy fokozza az élvezeteket. Engel hozzátette, hogy ha mindkettőtöknek tetszik, és szeretnétek hosszabban fenntartani ezt a pozíciót, a földön elhelyezkedő fél térde alá tegyetek egy párnát.

3) Zsiráfpóz

Ebben a pozitúrában úgy kell hanyatt feküdnöd, hogy a fejed túllógjon az ágyon, partnerednek pedig úgy kell eléd állnia, hogy a nemi szerve a szád elé kerüljön. Fordított felállásban is tehettek egy próbát, de a hajlásszög miatt jobb, ha nő fekszik az ágyon, és férfi áll elé. A zsiráfpózban egyébként nemcsak az ágyon fekvő fél szerezhet örömet a másiknak, hiszen aki az ágy mellett áll, ő is simogathatja a másik mellét, mellbimbóit is közben.

4) Arcra ülés

Ennek a pozitúrának a neve nem szorul különösebb magyarázatra, pontosan az, aminek hallatszik. A partnered feküdjön le, te pedig helyezkedj el felette, a feje magasságában, és ülj az arcára. Ebben a pózban igazán extra élményekben lehet részed, ugyanis leginkább a te kezedben van az irányítás. „Ebben a felállásban az az aktív fél, aki felül van, ez pedig lehetővé teszi, hogy pontosan azt kapja, amire vágyik” – magyarázza  Engel. Ebben a testhelyzetben a partner nyelve és szája extrastimulációhoz juttathat, kezével pedig a fenekedet simogathatja.

6 izgi testhelyzet oralszexhez

5) T-póz

Feküdj az oldaladra, a felül lévő lábadat pedig behajlítva húzd fel. Partnered a testedre merőlegesen helyezkedjen el úgy, hogy a feje az intim testrészedhez minél közelebb kerüljön – így ketten egy T-betűt formáztok. A T-póz kivételes lehetőséget kínál az orális kényeztetésre, hiszen a legérzékenyebb testrészedet új megközelítésből „veheti kezelésbe” a játszótársad. Érdemes szerepet cserélve is kipróbálni, hiszen ez a testhelyzet a férfiak számára is extragyönyöröket tartogat.

6) Kutyapóz

„A kutyapóz nem csak a behatolás során vethető be. Egy rendkívül változatos szexpozíció, ami az orális szexnél is jól alkalmazható” – mondja a szexológus. Ereszkedj négykézlábra, partnered pedig térdeljen mögéd, vagyis a szájával hátulról közelítsen feléd. A kutyapóz nemcsak azt teszi lehetővé, hogy eldöntsd, milyen intenzitású ingerlésben legyen részed, hanem azt is meghatározhatod, milyen hajlásszögből érkezzen a kényeztetés. Férfiak izgatásához nem a legoptimálisabb, de egy próbát mindenképp megér!

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?