Miért egy 30 perces kávézás a legjobb első randi?

2021. szeptember 06.
Az első randi Amy Nobile amerikai randiguru szerint csupán egy szűrő, ezért nem szabad, hogy fél óránál tovább tartson, és a tökéletes helyszín egy kávézó vagy teázó az ismerkedés elkezdésére.

„Ahelyett, hogy a hajunk beszárításával töltenénk az időt, és az egész szombat esténket áldoznánk valakire, akivel soha nem találkoztunk korábban, a minirandi csökkenti az elvárásokat, biztosan nem fecséreljük az időnket, és ha rosszul alakulnak a dolgok, könnyebben szabadulhatunk” – foglalta össze Amy Nobile, miért jobb rövid ismerkedéssel kezdeni a randizást valakivel, akit például egy randioldalon sodort elénk a technika és az élet. 

elso-randi-kavezo-30-perc

„Amikor megérkezünk a kávézóba, azonnal bókoljunk a partnerünknek” – javasolja Nobile. Válasszunk valamit a fizikai megjelenésével kapcsolatban, amit megdicsérhetünk, a szeme színét vagy a ruháját. Ezzel sokkal oldottabb hangulatot teremthetünk. 

Ha minden jól alakul, és szeretnénk több időt együtt tölteni, akkor se engedjünk a csábításnak, ne húzzuk tovább a fél óránál az első randit. „Maradjunk az eredeti stratégiánál, és egy véletlen(nek tűnő) érintéssel búcsúzzunk” – mondta a randiguru. 

Ezt például intézhetjük úgy, hogy a mosdóból a székünk felé tartva megérintjük a másik ember hátát, vagy amikor elindulunk, lazán, spontánnak tűnő mozdulattal érjünk a kézfejéhez vagy térdéhez. „Ezután mondjuk, hogy bocsánat, vagy hogy azt hittem, valami van a karodon – javasolta Nobile. – A mozdulat, ami lehet, hogy túlmegy sok embernél a határon, ami az első randin belefér nála, ám azt sugallja, hogy nagyon is benne lennénk egy második randiban.”

Forrás: Insider Fotó: Unsplash

Olvass tovább!