J.Lo és Ben Affleck ismeri a modern randizás aranyszabályait – És te?

2021. június 01.
A pároknak manapság hasonló politikai nézetekkel, véleménnyel, étrenddel és edzéstervvel kell rendelkezniük, ahogy azt kedvenc Bennifer párosunk is remekül tudja.

Kijelenthetjük, hogy most már hivatalos: Jennifer Lopez és Ben Affleck, 19 évvel eljegyzésük után, ismét egy párt alkot. Ezt onnan tudjuk, hogy lefényképezték őket együtt, nemcsak vacsora közben (ami egy laza baráti találkozó is lehet még), de az edzőterembe tartva is. Ez pedig a modern megfelelője annak, amikor az ablakban állva csókolóztak majd’ húsz évvel ezelőtt. 2021-ben ugyanis a közös edzés az, amit a felnőttek akkor csinálnak, ha komoly szándékaik vannak egymással. Komoly jelzés, pont egy lépéssel azelőtt, hogy találkoznának egymás szüleivel. Ez pedig rámutat arra is, mi az, ami napjainkban a randizó pároknál alapvető, korábban viszont elképzelhetetlen volt.

jennifer-lopez-ben-affleck-randizas-aranyszabaly

Iváspróba

Régen: 

Az első komoly próbatétel az volt, vajon összeillünk-e az ivásban? Ha nagyjából ugyanannyit bírunk, és a másnaposságunk is hasonló módon jelentkezik (például inkább az ágyban agonizál ahelyett, hogy levezető futásra menne), ki is pipálhattuk az első pontot a hosszú távú kapcsolat ismertetőjegyei között.

Most:

Hasonló étrendű, fittségű és az egészségről hasonló elveket valló partnert keresünk, így együtt dolgozhatunk ezeken, mint egy közös hobbin. Ma már mindenki tudja, hogy ezt olyan komolyan kell venni, mint régen azt, van-e jogosítványa valakinek.

Véleményteszt

Régen:

Rengeteg burkolt célzásra kellett felkészülnünk a házassággal kapcsolatban. Mi a véleményünk a gyerekekről? Szeretjük-e a kutyákat? Mennyire bőkezűen adunk borravalót? Mi a szülővárosunk?

Most:

A teszt sokkal inkább olyanokról szól, mint hogy mi a véleményünk a nemi egyenlőségről? Terápiáról? Kreatív szakácsok vagyunk-e? Ha manapság azt találjuk mondani, hogy egy tojást sem tudok megfőzni, az hasonló ahhoz, mintha ugyanazt a zoknit viselnénk egész héten. Soha nem voltak még ennyire fontosak ezek a képességek.

Elvpara

Régen: 

Hasonló elveket kellett vallani azzal kapcsolatban, mik jelentik az azonnali szakítós okot: erőszakos viselkedés, hűtlenség, titkok, különösen a pénzzel vagy az eltitkolt gyerekekkel kapcsolatos rejtegetnivalók. Ha másra szavaztunk, senkit sem érdekelt, ahogy az sem, vajon tagadja-e a klímaváltozást valaki vagy sem.

Most:

Mindent nyíltan tisztázni kell. Politikát. A környezetvédelemről vallott elveket. Még a harmadunokatestvérek apró botlásai is számíthatnak.

Csomag

Régen:

Azt reméltük, a szerelem a legjobbat hozza ki mindkettőnkből, és beszántja a különbözőségeket.

Most:

Aki a nagyobb csomaggal érkezik, azt azonnal terápiára küldjük. Lehet, hogy J.Lo és Ben Affleck kapcsolata is így végzi nemsokára, de ezt csak az idő mutatja majd meg.

Forrás: The Telegraph Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!