Itt az amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

2021. szeptember 07.
Nem véletlen, hogy a keresőoldalak gyakran izzanak ettől a kifejezéstől – igen sokan kíváncsiak arra, hogyan kell kivitelezni az amazon szexpózt, ami mindenkinek jó, de főleg a női örömszerzésre fókuszál! Mutatjuk!

Az amazon szexpóz sok váratlan meglepetést tartogat, amit akkor fedezhettek fel, ha kipróbáljátok. Csak hogy néhányat említsünk a sok közül: lehetővé teszi a szemkontaktus fenntartását, ami erősíti az intimitást szex közben, kedvez a mélyebb behatolásnak és utat enged a csikló izgatásának – és ez még nem minden.

Amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

Hiába vagytok elégedettek a szexuális életetekkel, egy kis változatosság mindig jól jön, nem igaz? Ha pedig úgy érzitek, hogy szükség lenne a szenvedélyek felkorbácsolására, a lehető legjobb szexpózra bukkantatok. Egy 2016-os kutatás szerint azok, akik 3 évnél régebben vannak együtt és új szexpózokat próbálnak ki, izgatóbbnak érzik a szexet, mint a kapcsolatuk első 6 hónapjában. Az amazon szexpóz szuper választás, ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy új színt vigyetek a hálószobába, ezt Megan Harrison, a Couples Candy kapcsolatterapeutája is megerősítette.

Az amazon szexpóz onnan kapta a nevét, hogy kivitelezése során a nő kerül nyeregbe, és az ő kezében összpontosul az irányítás. Ez a póz mind a férfiak, mind a nők számára hatványozott élvezetet nyújt.

Megan Harrison szerint ezek a különleges pozitúra előnyei:

  • Kézzel vagy szexjátékkal is könnyen lehet közben izgatni a csiklót.
  • A nő, aki felül van ebben a pózban, kontroll alatt tarthatja a behatolás szögét, mélységét és ütemét.
  • Biztosítja a szemkontaktust, ami hozzájárulhat a beteljesüléshez.
  • Akiknek fájdalmat okoz a mély behatolás (például endometriózis miatt), azoknak kevésbé erőteljes változatban is örömet okoz.

Hogy néz ki az amazon szexpóz?

A férfi hanyatt fekszik, és kissé hajlított térdével a válla felé közelít. A nő fölé térdel arccal a férfi felé nézve úgy, hogy combjával kívülről érintse partnere lábát. A nő megtámaszkodhat a férfi térdén, és csípőjét lefelé tolva kezdetét veheti a behatolás.

Az amazon pozitúra igényel némi ügyességet, rugalmasságot és stabilitást, de mindenképp érdemes próbálkozni.

Amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

Az amazon szexpozícióról a férfiak és a nők is azt mesélik, hogy erőteljes orgazmus eléréséhez segítette őket, így ha ti is kényelmesnek találjátok, beépíthetitek a hálószobai repertoárba. „Bár kezdetben fizikailag kihívást jelenthet a megvalósítása és türelemre lesz szükség az elsajátításához, megéri tökélyre fejleszteni a tudást” – mondja útravalóként Megan Harrison, aki lány-lány felállásban is javasolja az amazon pozitúrát, szexjátékok bevonásával. 

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?