Itt az amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

2021. szeptember 07. |

Nem véletlen, hogy a keresőoldalak gyakran izzanak ettől a kifejezéstől – igen sokan kíváncsiak arra, hogyan kell kivitelezni az amazon szexpózt, ami mindenkinek jó, de főleg a női örömszerzésre fókuszál! Mutatjuk!

Az amazon szexpóz sok váratlan meglepetést tartogat, amit akkor fedezhettek fel, ha kipróbáljátok. Csak hogy néhányat említsünk a sok közül: lehetővé teszi a szemkontaktus fenntartását, ami erősíti az intimitást szex közben, kedvez a mélyebb behatolásnak és utat enged a csikló izgatásának – és ez még nem minden.

Amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

Hiába vagytok elégedettek a szexuális életetekkel, egy kis változatosság mindig jól jön, nem igaz? Ha pedig úgy érzitek, hogy szükség lenne a szenvedélyek felkorbácsolására, a lehető legjobb szexpózra bukkantatok. Egy 2016-os kutatás szerint azok, akik 3 évnél régebben vannak együtt és új szexpózokat próbálnak ki, izgatóbbnak érzik a szexet, mint a kapcsolatuk első 6 hónapjában. Az amazon szexpóz szuper választás, ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy új színt vigyetek a hálószobába, ezt Megan Harrison, a Couples Candy kapcsolatterapeutája is megerősítette.

Az amazon szexpóz onnan kapta a nevét, hogy kivitelezése során a nő kerül nyeregbe, és az ő kezében összpontosul az irányítás. Ez a póz mind a férfiak, mind a nők számára hatványozott élvezetet nyújt.

Megan Harrison szerint ezek a különleges pozitúra előnyei:

  • Kézzel vagy szexjátékkal is könnyen lehet közben izgatni a csiklót.
  • A nő, aki felül van ebben a pózban, kontroll alatt tarthatja a behatolás szögét, mélységét és ütemét.
  • Biztosítja a szemkontaktust, ami hozzájárulhat a beteljesüléshez.
  • Akiknek fájdalmat okoz a mély behatolás (például endometriózis miatt), azoknak kevésbé erőteljes változatban is örömet okoz.

Hogy néz ki az amazon szexpóz?

A férfi hanyatt fekszik, és kissé hajlított térdével a válla felé közelít. A nő fölé térdel arccal a férfi felé nézve úgy, hogy combjával kívülről érintse partnere lábát. A nő megtámaszkodhat a férfi térdén, és csípőjét lefelé tolva kezdetét veheti a behatolás.

Az amazon pozitúra igényel némi ügyességet, rugalmasságot és stabilitást, de mindenképp érdemes próbálkozni.

Amazon szexpóz, ami sosem látott szenvedélyt hoz a hálószobába

Az amazon szexpozícióról a férfiak és a nők is azt mesélik, hogy erőteljes orgazmus eléréséhez segítette őket, így ha ti is kényelmesnek találjátok, beépíthetitek a hálószobai repertoárba. „Bár kezdetben fizikailag kihívást jelenthet a megvalósítása és türelemre lesz szükség az elsajátításához, megéri tökélyre fejleszteni a tudást” – mondja útravalóként Megan Harrison, aki lány-lány felállásban is javasolja az amazon pozitúrát, szexjátékok bevonásával. 

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Szexi művészet az Instagramról

Szexi művészet az Instagramról

2020-ra az Instagram vizuális cirkusza a társadalom szinte minden fontos szegmensének értékes táptalajává nőtte ki magát. A kibukkanó mellbimbókra köztudottan letiltással reagáló fotómegosztó portálon a legszínesebb és legváltozatosabb formában virágzik a művészeti profilokon belül az erotikus szekció.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Így lesz már most igazi karácsonyi illat az otthonodban! fahéj

Így lesz már most igazi karácsonyi illat az otthonodban!