TikTok-trükk: így kell helyesen megkötni a fürdőköntöst

2021. szeptember 25.
A TikTokon mindenre van egy jó ötlete a felhasználóknak. A Megan Garland nevű felhasználó videójából például kiderült, hogy egész életünkben rosszul kötöttük meg a fürdőköntösünket.

Bár a TikTok influenszerei leginkább a dalokról, tánckihívásokról és vicces videóikról ismertek, szép számmal találhatók olyan rövid klipek is, melyek azt mutatják meg, miért és hogyan használjuk rosszul a hétköznapok apróbb-nagyobb tárgyait. Ez történt a brit Megan Garland esetében is, aki a TikTo-ra posztolt videójában arra világított rá, hogyan kell helyesen megkötni a fürdőköntöst. 

tiktok-furdokontos-megkotes

A háromgyermekes anya egy lila köpennyel demonstrálta is, mit csinálnak az emberek általában rosszul: az a hátsó hurokba dugják, és elöl kötik meg. Pedig a helyes módszer az, ha az első hurokba dugjuk az övet, és úgy kötjük meg elöl, hogy nem dugjuk be a hátsó hurokba. 

@meggarlandd

Just go and try it 👏🏻 #tiktokhacks #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #momlife #momof3 #momhumour #sahm #wahm #momstyle #momtips

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

„Bízz bennem, csak próbáld ki – mondta Garland a több mint 11 ezer követőjének. – Soha többé nem viseled úgy, mint azelőtt.” A magyarázata szerint azért működik jobban ez a módszer, mert ha leülünk, nem vág a hátunkba semmi, kényelmesebbé válik a köntös viselése. 

A módszer úgy tűnik, a TikTok-felhasználók szerint is működik: a videót több mint kétmillióan nézték meg, és több mint 100 ezer ember lájkolta, mintegy 11 ezren pedig meg is osztották.

Forrás: Insider Fotó: Unsplash

Olvass tovább!