Ezek a legnépszerűbb töklámpás dizájnok az idén

2021. október 26.
Ha halloween, akkor töklámpás. De itt adódik a kérdés: milyen? Ha nem tudunk dönteni és nincs ötletünk, milyenre faragjuk a hatalmas tököt, amit már beszereztünk, mutatjuk, melyek a legmenőbb és legnépszerűbb dizájnok idén.

A lehetőségek tárháza végtelen. A cukitól a hagyományoson át az egészen félelmetes rémalakig számtalan stílus közül válszathatunk a töklámpás kifaragásához. Hol máshol találnák több inspirációt egy helyen, mint a Pinteresten?! Ráadásul a Magnet nevű, brit, konyhai felszereléseket forgalmazó cég a közösségi oldal fotóadatbázisa alapján összegyűjtötte, melyek idén a legnépszerűbb formák. 

toklampas-legnepszerubb-dizajn

105 ezernél is többen mentették el a Pinteresten a saját oldalukra a Küklopszra hasonlító tökfejet. Ehhez nem kell mást tennünk, csak egy hatalmas, szem formájú lyukat vájni a tök közepére, és elhelyezni benne egy óriási szemgolyót. A szemgolyó nem más, mint egy kisebb fehér tök, amire alkoholos filccel egy félelmetes íriszű és pupillájú szemet rajzolunk.

Közel 74 ezren pinnelték – és ezzel ezüstérmes lett – a legcukibb töklámpás változat: az elkényeztetett tök. Valószínűleg olyan nagy riadalmat nem keltünk egy ilyen töklámpással, viszont mindenki megcsodálja majd, ahogy a tökünk élvezi a stresszoldó wellnesst. Fessünk a tökre pasztellszínű arcmaszkot, ragasszunk rá néhány uborkaszeletet, és már kész is vagyunk.

A harmadik helyre egy sokkal félelmetesebb dizájn futott be, melyet a fej nélküli lovas inspirált (72 422 mentés).

Negyedik a listán a baglyos tök (64 915 mentés). Ez a klasszikus tökfaragási metódussal készül, melyhez bagolystencileket használhatunk, hogy pontosabb legyen az ábra.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash

Olvass tovább!