Ezek az idei legnépszerűbb mézeskalács ház trendek

2021. december 07.
A mézeskalács házikó olyan hagyomány, aminek tényleg minden évben el kell készülnie, gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik az elkészítését. A klasszikus kunyhótól az egész falu vagy táj megépítéséig is elmerészkedhetünk, ám nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a lakberendezési trendek bizony elérték a karácsonyi klasszikust is. Mutatjuk a legnépszerűbb idei mézeskalács lakásdekor divatot.

Egy brit konyhai eszközöket forgalmazó cég, a Magnet.co.uk elemezte ki a Pinterest adatbázisát, hogy megnézzék, melyek a legnépszerűbb mézeskalács házikó trendek 2021 karácsonyán. Akár valami egészen összetettet szeretnénk alkotni, akár maradnánk a skandináv minimalizmusnál a mézeskalács esetében is, nemcsak a nappalinknál, a Pinterest szerint ezek futnak idén a legjobban. 

A mézeskalács faházikó

Közel harmincezer felhasználó (29 449) mentette el ezt a mézeskalács házikót, ami inkább a klasszikus hagyományokat követi. Ebben kétségtelenül nagy szerepe van a tavaly télen a lakberendezésben is nagyon népszerű cabincore trendnek

Színes cukorka luxusvilla

Nem marad le sokkal a luxust és pompát kedvelőknek biztosan rokonszenves cukorkákkal kirakott mézeskalács építmény sem az első helyezett faházikótól (26 440 mentés).

Klasszikus mézes cukorkákkal

Szerényebb, ám kétségtelenül ízlésesebb a klasszikus mézeskalács házikó formáját követő, ám a stratégiai pontokon cukorkákkal díszített változat, ami a dobogó harmadik helyér ért fel azzal, hogy 17 839-en mentették el a Pinteresten.

A természet esztétikájával

Az idei, természetből vett elemekkel való dekorációs trendeket követi ez a visszafogott, esztétikus és növényi ágacskákkal dekorált mézeskalács házikó (16 484 mentés).

Havas mézeskalács falu

Akinek nem elég egyetlen házikó idén, egy egész falut varázsolhat magának mézeskalácsból. Úgy tűnik, sokan álmodnak erről, mert 14 462-en is elmentették maguknak későbbre.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Pinterest

Olvass tovább!