Miért gondolkodjunk már most a következő karácsonyi dekoráción?

2022. január 08.
Épp csak véget értek az ünnepek, és lassan elpakoljuk a karácsonyi fényeket, a HGTV szakértői szerint mégis ez a legjobb időpont arra, hogy elkezdjünk gondolkodni a 2022-es karácsonyi dekorációnkon. Azt is elárulták, miért.

„Rögtön az ünnepek után érdemes elkezdeni keresgélni, milyen legyen a következő karácsonyi dekorációnk – jelentette ki Albie Mushaney, a House Hunters Ho Ho Home című tévéműsor szakértője. – Attól függően, mi az, ami tönkrement és le kell cserélnünk, megtervezhetjük a következő karácsonyfa díszítését, és kihasználhatjuk az ünnepek utáni akciókat.”

karacsonyi-dekoracio-tervezes

Mushaney, aki civilben ingatlanszakértő, Oregon államban él feleségével és gyerekeivel. Olyan nagy rajongója a karácsonynak az egész család, hogy öt fát díszítenek fel otthonukban minden évben, köztük egy egészen nagyot a nappalijukban. Idén a fő karácsonyfának fémes gyöngy díszítése volt füzérekből, hozzá piros és átlátszó üveg díszeket párosítottak. „Nagyon szép fa volt, és elárulom, szinte minden díszt az előző évi ünnepek utáni kiárusításokon szereztünk be” – mondta a HGTV műsorvezetője. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Albie Mushaney (@albiemushaney)

Hogy még költséghatékonyabbá tegye az ünnepeket, Mushaney rengeteg anyagot a diszkontokból szerez be. „A feleségem úgy tudja ezeket az olcsó csecsebecséket kreatívan kombinálni, hogy úgy tűnik, mintha több ezer dollárt érnének” – mondta, hozzátéve, hogy inspirációnak ő is a Pinterestet ajánlja, ahol folyamatosan gyűjti a saját maguk által elkészíthető barkácsötleteket és kreatív díszítési javaslatokat.

„Így azt sem sajnálja az ember, ha valami összetörik. Ez pedig gyerekek mellett, valljuk be, elég gyakori” – tette hozzá Mushaney. Figyeljük tehát az akciókat az ünnepek után, és ne féljünk előre tervezni. Hiszen a karácsonyi dekorálást nem lehet elég korán kezdeni.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash

Olvass tovább!