Graffitibe borítja a konyhát a francia street art művész

2022. február 10.
A dán lakberendezési márka a francia street art művésszel, André Saraivával fogott össze, hogy megalkossák az Amour minikollekciót.

Szerelmes kukacok és boldogan mosolygó figurák nyüzsögnek a Vipp különleges konyhaszigetén és fém szemetesvödrén, amit a francia street art művésszel, André Saraivával közösen dobtak piacra. Az Amour névre keresztelt minikollekció a nevéhez híven két, rózsaszínben úszó darabból áll: a nagy méretű konyhasziget látványos és egyedi központi eleme lehet konyhánknak, míg a kicsi, bájos szemetes épp csak apró színfoltként dobja fel a teret.

andre-saraiva-vipp-street-art-konyha-konyhasziget-szemetes

A dán lakberendezési márka izgalmas gegje a konyhában helyet kapó szeretetet, szerelmet és szenvedélyt ünnepli: az ételek és a főzés iránt érzett szenvedélyt, és azt az egymás iránt érzett szeretetet, amit az általunk elkészített ételeken keresztül igyekszünk közvetíteni mások felé.

andre-saraiva-vipp-street-art-konyha-konyhasziget-szemetes

A Saraiva signature színének számító pinkbe mártott bútorok vibráló és üde fókuszpontjai lehetnek a térnek, miközben játékos és vagány alternatívát mutatnak a megszokott elegáns, letisztult konyhabútorok és konyhai kiegészítők mellett.

andre-saraiva-vipp-street-art-konyha-konyhasziget-szemetes

Forrás: Dezeen

Olvass tovább!