A Pantone új, exkluzív színe elűzi a telet

2022. február 20.
A Pantone és Puerto Rico szerente egy kis napfénty csempészni a tél végi szürkeségbe. A közép-amerikai ország és a Pantone Intézet ezért közösen alkotott meg egy teljesen új színt, ami visszaadja a Puerto Ricó-ra jellemző pozitív hangulatot és meleg napsugarak érzését.

„Örömmel jelentjük be, hogy az országunknak saját Pantone-színe van! – hozta nyilvánosságra közösségi oldalán a Discover Puerto Rico, az ország turisztikai ügynöksége. – Bátran tedd élénkebbé a világodat a Puerto Ricó-i napfény tökéletes árnyalatával!” Ez a narancssárgás-pirosas szín valóban olyan, mint egy kellemes naplemente a közép-amerikai országban. De nem csak hasraütésszerűen találták ki, milyen lehet Puerto Rico saját színe. 

A Pantone Intézet egy Puerto Ricó-i orvossal, a Puerto Ricó-i Egyetem professzorával, dr. Héctor J. Jiménezzel dolgozott együtt, hogy meghatározzák, milyen színűek a napsugarak az országban a nap különböző időpontjaiban. Ha pedig szeretnénk kifesteni a lakásunk falait ezzel a vidám színnel, már méreganyagmentes ökofesték formájában is hozzájuthatunk. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ECOS Paints (@ecospaints)

Ha nem lenne elég, hogy a falak Puerto Ricó-i napfény árnyalatúak, és még többre vágyunk ebből az országból, akkor sajnos kénytelenek leszünk repülőre pattanni. De addig is melengessük a szívünket- lelkünket a csodaszép narancsvörössel így a tél derekán.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Instagram

Olvass tovább!