Kényelmes ágyakban aludhatjuk végig a repülőutat az új-zélandi légitársasággal

2022. július 18.
A korábban már bejelentett innováció a friss hírek szerint 2024-re lesz elérhető az Air New Zeland járatain, ahol többféle kényelmes utazási opció közül is választhatunk majd.

Korábban mi is beszámoltunk már az Air New Zeland által bejelentett új szolgáltatásról, a Skynest alvófülkék beépítéséről, amik lehetővé teszik, hogy kényelmesen végigaludjunk egy hosszú repülőutat. A légitársaság legfrissebb bejelentése szerint 2024-re végre valósággá válik a terv, ráadásul többféle kényelmes opció közül is választhatunk majd.

air-new-zeland-repules-skynest-alvas-alvofulke

Az új-zélandi vállalat járatain vásárolhatunk Business Luxe lakosztályt, kinyitható Business Premier széket, és egyedülálló módon a turistaosztályon is elérhetőek lesznek a Skynest szabadalmaztatott alvófülkék. De vásárolhatunk úgynevezett Skycouch jegyet is, ahol három hagyományos turistaosztályos széket tudunk összekötni, és egy matrac segítségével ággyá alakítani.

air-new-zeland-repules-skynest-alvas-alvofulke

air-new-zeland-repules-skynest-alvas-alvofulke

A légitársaság azért hozza létre ezeket az új utazási lehetőségeket, mert állításuk szerint rengeteg visszajelzést kaptak már utasaiktól a repülés közbeni pihenés fontosságával kapcsolatban. A futurisztikus dizájnnal megspékelt megoldásokkal igyekeznek végre kényelmessé tenni a pihenést, hogy egy hosszú járat után is frissen és kipihenten érkezhessenek meg az utasok.

 

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!