Milyen illata lesz 2023-nak? Ki tudja!

2022. október 22.
De tényleg, ki tudja? A világ egyik vezető illatgyertyagyártója szerint 2023 jellegzetes illata a Ki tudja? (Who Even Knows) lesz.

Bár 2022 járványszempontból kész felüdülés volt 2021-hez képest, hozott azért sokkal nagyobb traumákat, háborút és inflációt. Az Anecdote Candles nevű illatgyertyagyártó ezért is nevezte el a 2022 illatú gyertyáját Nagy remények és alacsony elvárásoknak (High Hopes and Low Expectations). Mi lesz ezután 2023-ban? Az illatgyertyagyártó szerint: „Ki tudja?”

anecdote-illatgyertya-2023-ki-tudja

Csupa meglepetés lesz a 2023-as Anecdote illatgyertya

Híres arról az Anecdote illatgyártó, hogy az illatokat találó kifejezésekkel nevezi el, úgymint Felnőttkor, Életnegyedi válság, Komfortzóna. Az elmúlt években ezt oda fejlesztette tovább az illatgyertyagyártó, hogy megkomponálta az egyes évek illatát, egyszersmind megpróbálta megjósolni, mit hozhat a következő esztendő. 

A Ki tudja? elnevezésű 2023-as illatgyertya igazi keleti illatkavalkád: narancs, citrom, ámbra és gyömbérvirág keveredik benne. „Az optimizmus és összetett túlgondolkodás meglepő elegye – írta az illatgyertya készítője. – És amikor azt gondolod, hogy már nem tud újat, megjelenik a tonkabab, szegfűszeg és cédrusfa, emlékeztetve arra, hogy bármi megtörténhet.”

anecdote-illatgyertya-2023-ki-tudja

Az Anecdote illatgyertya szerint 2023-nak Ki tudja?-illata lesz

Az Anecdote illatgyertyáit kézzel öntik kókusz- és szójaolajviasz keverékéből, az illóolajok ftalátmentesek. A 2023-as gyertya 40 és 60 órás változatban is kapható lesz. De ha még nem állunk készen arra, hogy túlgondolkodjuk a 2023-as évet, még mindig élvezhetjük a 2022-as illatgyertyát, melyben a citrus és a jázmin adja a két fő jegyet.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Anecdote

Olvass tovább!