TikTok, Britney és vakcina: ez lenne az idei év, ha illatgyertya lenne

2021. október 28.
Nehéz elhinni, hogy lassan véget ér egy újabb mozgalmas év. Már csak két hónap van hátra 2021-ből, ami inkább kevésbé, mint többé váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ám egy kis angliai illatgyertya manufaktúra, a Flaming Crap összegyűjtött minden pozitív dolgot, ami idén történt, hogy megalkossa 2021. illatát, ami emlékeztet minket a jóra és segít felépülni. Mint kiderült, a felépülésnek pedig egészen édes illata van.

2020 illata (banánkenyér, kézfertőtlenítő és Joe Exotic after shave-jének keveréke) olyan sikeresnek bizonyult, hogy ezen felbuzdulva a Flaming Crap illatgyertyákat gyártó megalkotta az idei év ikonikus aromáját is, aminek olyan illata van, mint a győzelemnek.

illatgyertya-korom-fust-legzes

A leírás szerint a TikTok, a vakcina és a #FreeBritney mozgalom adja a 2021-es év legemblematikusabb pillanatait, így ezek különleges rétegekként repítik az érzékeinket egy izgalmas utazásra. Mint amilyen az idei év volt.

Az illatgyertyában keverednek a bogyós gyümölcsök és a tejszínhab (2021 kötelező TikTok-trendjei), a vakcina gyógyszeríze, #FreeBritney (az énekesnő Fantasy nevű parfümje) és a lépesméz, hogy a Netflix újabb nagy dobására, a Squid Game-re is utaljanak. 

A gyertya vegán szójaviaszból készül, a címke és a csomagolás újrahasznosított alapanyagokból, hogy még inkább igazodjanak 2021-hez. Bár a világ még mindig a harc kellős közepén van, a Flaming Crap szerint muszáj megállnunk egy pillanatra és beleszagolni a megnyert csaták illatába.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!