Döntsd meg a rekordot, találd meg a vörösbegyet a képen 20 másodperc alatt!

2022. december 16.
A szemet gyönyörködtető feladvány megoldása nem könnyű. Ha meg akarjuk dönteni a rekordot, csak 23 másodpercünk van megtalálni a vörösbegyet a rengeteg színes madár között.
  • Bár azt gondolnánk, hogy a téli háttérben nehezen rejtőzik el egy vörösbegy, a többi színes madár között már nem is olyan feltűnő a vérpiros mellénye.
  • Jelenleg 23 másodperc a rekord, ennél gyorsabban kell meglátnunk, hol rejtőzik az aprócska madár.
  • A szemet gyönyörködtető fejtörőt a GalaBingo készítette az ünnepek alkalmából.

Nemcsak a testünknek, hanem az agyunknak is szüksége van az edzésre. Mint amilyen például ez a madaras fejtörő, ahol a vörösbegyet kell megtalálnunk a téli háttér előtt tobzódó madárrengetegben. 

20 másodpercünk van megtalálni a vörösbegyet a madarak között

20 másodpercünk van megtalálni a vörösbegyet a madarak között

A látványos rajzot a GalaBingo készítette, és nem is olyan könnyű megfejteni, mint amilyennek elsőre látszik. Ahogy egyre tovább nézzük a képet, egyre inkább eltelítődik az agyunk a színes madarak látványával, így az idő elteltével egyre nehezebben látjuk meg a vörösbegyet a többi színes madár között. 

A jelenlegi rekord 23 másodperc, ám ez ne tévesszen meg senkit. A kihívás sokkal nagyobb, mint gondolnánk. Viszont ha 20 másodperc körül sikerül megtalálnunk a vörösbegyet, beállíthatunk vele egy új rekordot. 

Segítségül annyit elárulhatunk, hogy a madár valahol a kép jobb oldalán rejtőzik. Ha még így sem sikerül rábukkanni, egy kicsivel lejjebb megmutatjuk a képrejtvény megoldását, a vörösbegy rejtőzködési helyét.

Ha szeretnénk magunkra próbára tenni más rejtett képes fejtörővel is, keressük meg, hol rejtőzhet a Mikulás piros orrú rénszarvasa vagy éppen a macska a képen.

Nehezebb megtalálni a vörösbegyet a többi madár között, mint gondolnánk

Nehezebb megtalálni a vörösbegyet a többi madár között, mint gondolnánk

Forrás: Daily Mail Fotó: GalaBingo

Olvass tovább!