Döntsd meg a rekordot, találd meg a Mikulás rénszarvasát 30 másodperc alatt!

2022. december 06.
Roppant trükkös fejtörő tartja lázban az ünnepek környékén az internetezőket. A feladvány olyan nehéz, hogy a rekord még mindig fél perc körül van. Ha kevesebb mint 30 másodperc alatt rábukkanunk a Rudolfra, a Mikulás piros orrú rénszarvasát, mi is megdönthetjük a világrekordot!
  • Valóban nehéz kiszúrni a rengeteg rénszarvas között azt az egyet, amelyiknek piros az orra.
  • Valószínűleg a Mikulás sem tudná megtalálni rekordidő alatt, annyira elbújt Rudolf, a piros orrú rénszarvas.
  • A roppant nehéz fejtörőt a londoni Savoo nevű kódfejtő cég készítette Mikulás alkalmából. 

Még az is lehet, hogy az egész ünnepi időszakban azt keressük majd, hol bujkálhat Rudolf, a Mikulás piros orrú rénszarvasa az optikai illúzión. Reméljük a nagyszakállú Télapó hamarabb rábukkan, mert sok gyerek lenne szomorú, ha amiatt nem vinné ki az ajándékokat, mert a sok rénszarvas között nem találja a kedvencét. 

30 másodperc alatt meg tudod találni a képen Rudolfot, a piros orrú rénszarvast?

30 másodperc alatt meg tudod találni a képen Rudolfot, a piros orrú rénszarvast?

A Savoo nevű brit kódfejtő cég készítette azt a képrejtvényt, melyen egy egész rénszarvascsorda található. És csupán egynek van közöttük piros orra, Rudolfnak, a Mikulás híres szánhúzójának. Őt kell megtalálnunk a többi rénszarvas között. 

A rekord egyelőre 30 másodperc körül van, és nagyon nehéz lejjebb szorítani, olyan apró a különbség a rénszarvasok között, ráadásul sok más részlet is eltereli a figyelmünket a téli jelenetet ábrázoló feladványon: a becsomagolt ajándékok, színes papírok és masnik mind azért vannak, hogy nehezebb dolgunk legyen. 

Megtaláltuk a rénszarvast és ellenőriznénk, helyes-e a megoldásunk? Sehogy sem bukkanunk rá Rudolfra? Egy kis hajtás után megnézhetjük, hol található a feladványon valóban a piros orrú rénszarvas.
Ha kedvet kaptunk próbára tenni a megfigyelőképességünket, akár Mikulást is megkereshetjük, mert az még nagyobb baj lenne az ünnepek környékén, ha ő tűnt volna el.

A kép jobb sarkában található Rudolf, a piros orrú rénszarvas

A kép jobb sarkában található Rudolf, a piros orrú rénszarvas

Forrás: Daily Mail Fotó: Savoo

Olvass tovább!