Csak a zsenik találják meg a macskát a karácsonyfában

2022. december 17.
Kell szebb karácsonyfadísz, mint egy cica? Twigget, egy mentett macska pont így gondolja, és az ünnepek alatt kedvenc helye a gazdája karácsonyfája. Ám annyira el tud bújni a hatalmas fenyőben, hogy képtelenség megtalálni.
  • A macskák köztudottan vonzódnak a karácsonyfákhoz, és imádnak játszani a díszekkel, felmászni az ágakon és bebújni közéjük.
  • A brit Richelle Fast mentett cicája, Twigget feldíszíteni sem engedi gazdájának a karácsonyfát, ő akar az egyetlen dísz lenni a fenyőn.
  • A cica olyan ügyes rejtőzködő, hogy képtelenség megtalálni a karácsonyfán.

A Nagy-Britanniában élő Richelle Fast izgatottan várta az ünnepeket, hogy a családjuk legújabb tagjával karácsonyozhasson, a Twigget nevű mentett cicával. Már az elején sejtette, hogy a macska új színt hoz majd a karácsonyba. De arra nem számított, hogy amint a karácsonyfát meghozzák, Twigget úgy dönt, hogy az csak az övé és senki másé. Ráadásul arról is elég határozott véleménye lesz, hogyan díszítsék. 

Twigget, a mentett cica azt gondolja, ő az egyetlen dísz, amire a karácsonyfának szüksége van

Twigget, a mentett cica azt gondolja, ő az egyetlen dísz, amire a karácsonyfának szüksége van

A gazdája elmondása szerint a macska egyetlen díszt sem enged feltenni a fára, azt gondolja, hogy ő az egyetlen dekoráció, amire a karácsonyfának szüksége lehet. Amint meglátja, hogy a gazdája díszekkel közelít a fenyő ágaihoz, azonnal odaugrik, és megpróbálja a mancsával kiverni azt Richelle kezéből. 

Twigget órákat tölt minden nap a karácsonyfán, mászik és alszik az ágak között. A fekete cica olyan jól elbújik a fenyőn, hogy szinte teljesen beleolvad és lehetetlen észrevenni. 

Richelle Fast megosztott a Facebookon is egy olyan képet, amin Twigget a fán rejtőzködik, és az internetezők elszántan keresik a cicát a karácsonyfán. Szinte lehetetlen meglátni, valóban annyira jól elrejtőzik az ágak között a macska. 

Már korábban is felbukkantak olyan fotók, amiken a macska teljesen beleolvadt a környezetébe és szinte lehetetlen volt megtalálni a képen. Ám nem csak a macskák, a kutyák is lehetnek nagyon jó rejtőzködők. Ezzel a képpel például kipróbálhatjuk, nekünk mennyi idő alatt sikerül megtalálni.

Forrás: The Dodo Fotó: Facebook/Richelle Fast

Olvass tovább!