4 jel, hogy a párod a közösségi médiában csal téged

2022. november 24.
A közösségi média gyors, kényelmes kapcsolódást kínál másokkal, emiatt azonban a hűtlenségnek is táptalaja lehet.

Manapság jóval könnyebb dolga van a hűtlen félnek: nem kell kiosonnia telefonálni szeretőjével, elég csak bepötyögnie mondanivalóját a párja mellett a kanapén ülve, de ugyanígy ismerkedni is könnyebb a közösségi médiában. Mutatjuk az intő jeleket, amik arra utalhatnak, hogy párunk félrelépésre használja a Facebookot vagy az Instagramot!

1. Nem tudja letenni a telefonját

Manapság mindenki sokat lóg a mobilján, de ha a párunk tényleg állandóan a Facebook- vagy az Instagram-oldalát bújja, az mindenképpen gyanús lehet. Különösen, ha ez korábban nem volt rá jellemző.

parkapcsolat-megcsalas-jelei-hutlenseg

2. Nem látod minden posztját, pedig ismerősök vagytok

Lehet, hogy egy közös ismerősötök hivatkozik egy képre, amit soha nem is láttál, vagy egy barátnőd hívja fel a figyelmet egy furcsa posztra – ha kiderül, hogy párod korlátozta a hozzáférésedet a profiljához, vagy bizonyos tartalmakat letilt előtted, akkor lehet, hogy hűtlenkedésre használja a közösségi médiát.

3. Nagyon aktív mások posztjainál

Van valaki, akinek mindenét lájkolja, vagy rengeteget kommentel? Miközben a te tartalmaidat mintha meg se látná? Nem biztos, hogy ez az aktivitás egyértelműen hűtlenségre utal, de az biztos, hogy gyanakvásra adhat okot.

4. Furcsán viselkedik, ha a közelbe érsz

Lecsapja a laptopját, amikor odalépsz, vagy hirtelen lezárja a telefon képernyőjét. Esetleg még láthatóan zavarba is jön, mint akit hirtelen rajtakaptak valamin. Bár a közösségi médiában folytatott hűtlenség „csendes” dolog, a hozzá kapcsolódó érzések ugyanazok, így ezeket a viselkedéses változásokat érdemes a legjobban megfigyelni.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!