6 jel, hogy a párod titokban megcsal téged

2022. november 04.
Gyakran nem az ingen hagyott rúzsfolt vagy az autó hátsó ülésén maradt fehérnemű árulja el a hűtlenséget, hanem a másik megváltozott viselkedése. Mutatjuk az intő jeleket!

1.Távolságtartóvá válik

Ez nemcsak az intimitás hiányára utal, hanem arra is, hogy a másik fél elzárkózik a mély beszélgetésektől, a közös tevékenységektől. Falat húz maga köré, amit könnyen meg lehet érezni egy tartós kapcsolatban.

2. Gyakran változik a hangulata

Ez persze sok mindenre utalhat, de a hűtlenség jele is lehet! Lehet, hogy hirtelen lelkes lesz, váratlan ajándékokkal halmoz el (ilyenkor jó eséllyel a bűntudat vezérli) míg máskor eltűnik otthonról, nem akar velünk lenni.

parkapcsolat-megcsalas-jelei-hutlenseg

3. Több időt tölt a kütyükkel

Manapság szinte mindenki állandóan az okoseszközein lóg, szóval a sok mobilozás önmagában még nem feltétlenül utal hűtlenségre. Az viszont gyanús lehet, ha párunk még többet használja telefonját, és hirtelen eltakarja, elteszi a készüléket, amikor a közelébe érünk.

4. Folyton változik a programja

Hirtelen bejött egy munkamegbeszélés péntekre, vagy el kell utazni hétvégére, esetleg a haverok szerveztek last minute programot? Nehéz menedzselni két külön életet, épp ezért a folyton változó program mindenképpen aggasztó jelnek számít.

5. Túl sok információt ad

Amikor valaki hazudik, gyakran magyarázkodásba csap át, megpróbálja kétségbeesetten hitelesíteni mondandóját a másik előtt (hiszen tudja, hogy amit mond, nem igaz). A túl sok információ, a felesleges részletek kifejezetten gyanúsak lehetnek, és megbízhatóan utalhatnak hűtlenségre.

6. Új ruhákat vásárol

Egy új kapcsolatban mindig igyekszünk jobban megfelelni, igazodni a másik ízléséhez. Ha párunk hirtelen rengeteg új (és akár szokatlan stílusú) darabbal lepte meg magát, akkor lehetséges, hogy már nem nekünk, hanem valaki másnak próbál tetszeni.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!