A Valentin-napi fejtörő lehet, hogy összetöri a szívünket

2023. február 06.
Ne vegyük a szívünkre, ha nem találjuk a szívet Dudás Gergely valentin-napi feladványán! Bármennyire is aranyos az illusztráció, sokkal nehezebb a feladvány, mint gondolnánk.
  • Dudás Gergely Valentin-napi fejtörője egy rejtett képfeladvány.
  • Valahol a virágos réten, a szerelmes állatok között egy szívecskét rejtett el az illusztrátor.
  • Ha elakadtunk, akkor sincs semmi gond, a megoldást is eláruljuk.

Dudás Gergely, alias Dudolf grafikáit világszerte imádják az internetezők. És nem csak azért, mert roppant aranyosak a rajzok. A feladványai felett milliók törik a fejüket nap mint nap és próbálják megtalálni az aktuális rejtett képet. 

Dudás Gergely valentin-napi fejtörője egy rejtett kép feladvány.

Dudás Gergely Valentin-napi fejtörője egy rejtett képfeladvány

De hol a rejtett kép a virágos mezőn?

A Valentin-nap nem kerülte el a virágos rétet sem. A kedves és szerelmes állatpárok között azonban valahol rejtőzik egy aprócska szív is a rózsaszín virágmezőn. 

Nem könnyű megtalálni azonban a szívet. Annyit mondhatunk, hogy közel 5 percen át meresztettük a szemünket, mire sikerült rábukkannunk.

Egy kis segítség a rejtett kép megtalálásához

Nem csak az nehezíti a dolgunkat, hogy a szívnek ugyanolyan színe van, mint a virágoknak. Azért is nehéz rábukkanni a rejtett képre a Valentin-napi fejtörőn, mert rengeteg dolog eltereli a figyelmünket. Lepkék, cuki állatok és rengeteg virág.

Annyit segítünk, hogy az aprócska szív valahol a kép bal oldalán található, középtájon. Ha még így sem sikerült a megoldásra rábukkannunk, egy kis hajtás után mutatjuk, hol bujkál az aprócska szív. 

Ha gyakorolnánk egy kicsit, próbáljuk ki magunkat azzal a feladvánnyal, ahol a macskát kell megtalálnunk a fejtörőn. De gondolkodhatunk azon a kérdésen is, vajon melyik ajándéknak nem örül az ünnepelt.

Ha Dudás Gergely feladványaival tennénk még próbára magunkat, az illusztrátor Instagram- oldalán találunk még hasonló feladványokat.

A bagolypár felett rejtőzik a szív Dudás Gergely valentin-napi fejtörőjén

A bagolypár felett rejtőzik a szív Dudás Gergely Valentin-napi fejtörőjén

Forrás: Popsugar, Fotó: Dudás Gergely/Instagram