Csak az emberek 1 százaléka találja meg a kutyát a képen

2023. január 12.
Nem csak a macskák tudnak remekül rejtőzködni. Vannak kutyák, akik tehetségesebbnek bizonyulnak némely macskánál is a bújócskában. Ezen a képen például olyan jól elbújt egy kutya, hogy a legtöbb internetező percekig keresi, mire megtalálja.
  • Csak az emberek 1 százaléka képes 15 másodpercen belül megtalálni a kutyát a hálószobában készült képen.
  • Olyan jól elrejtőzött a kutya, hogy szinte lehetetlen meglátni a képen.
  • A Redditen osztotta meg egy felhasználó kutyájáról azt a képet, amin a kedvence olyan jól elbújt, hogy még a gazdija sem találta meg hosszú-hosszú percekig.

Egy beagle rejtőzött el a fotón olyan jól, hogy a gazdája sem találta meg a kutyáját sokáig. Nem csoda, hogy az internetezők 1 százaléka képes csak 15 másodpercen belül rájönni, hol bújik meg a kutya a hálószobáról készült képen

Percekig tart megtalálni a kutyát a hálószobában

Percekig tart megtalálni a kutyát a hálószobában

Annyit segítünk, hogy az ágy környékén kell keresnünk a négylábút a képen, amit a Redditen osztott meg az egyik felhasználó a saját hálószobájáról és ott rejtőző kutyájáról azzal a megjegyzéssel, hogy még neki is 10 percig kellett őrülten keresnie a kutyáját, mire megtalálta. 

Nem ez az első olyan kép, ahol egy kutyát kell megtalálnunk. Volt olyan kutya, ami a konyhában bújt el olyan jól, hogy szinte lehetetlen rájönni, merre van. De van olyan fotó is, ahol azt is nehéz eldöntenünk, vajon kutya vagy macska van az optikai illúzión.

Itt pedig mutatjuk a megoldást azoknak, akiknek nem sikerült rájönni, hol bujkál a kutya a hálószoba fotóján:

Csak az emberek 1 százaléka találja meg 15 másodpercen belül a kutyát

Csak az emberek 1 százaléka találja meg 15 másodpercen belül a kutyát

Forrás: Reddit