Megtalálod a tollseprűt 10 másodperc alatt a virágok között?

2023. február 15.
Ismét egy roppant idegesítő rejtett képes feladvány borzolja az internetezők kedélyeit. Viszont ha megtaláljuk a virágos rajzon a tollseprűt, lehet, hogy megjön a kedvünk a tavaszi nagytakarításhoz.
  • A Rattan Direct készítette azt a rejtett képes feladványt, ahol egy tollseprűt kell megtalálnunk a képen.
  • Az eddigi leggyorsabb megfejtőnek 9 másodperc kellett, hogy megtalálja a rejtett képet.
  • Ez az egyik legnehezebb olyan feladvány, amin meg kell találnunk egy rejtett képet.

Lassan közeledik a tavasz, már kezdhetünk gondolkozni a tavaszi nagytakarításon. Amíg elméletben játszunk a gondolattal, idén hogyan is ütemezzük be a lakás tél utáni felfrissítését, tegyük próbára magunkat azzal a rejtett képes feladvánnyal, ahol egy tollseprűt kell megtalálnunk a virágok között.

Hol rejtőzik a tollseprű a képen?

Hol rejtőzik a tollseprű a képen?

Gyorsnak kell lennünk, ha rekordot akarunk

A Rattan Direct nevű brit cég készítette azt a feladványt, ahol egy tollseprűt kell megtalálnunk a képen. A pasztell színű virágok és szirmok között nagyon nehéz rábukkanni a rejtett képre

Nem csoda, ha csak nagyon kevés embernek sikerül 10 másodpercen belül rábukkannia arra, hol rejtőzik a tollseprű. Átlagosan 25 másodperc alatt bukkannak rá a próbálkozók. 

Ez nem meglepő, hiszen a virágszirmok és indák könnyen becsapják az agyunkat. Minél tovább nézzük a képet, annál nehezebb rábukkanni a tollseprűre a képen. 

Segítség a tollseprű megtalálásához

Ha úgy érezzük, elakadtunk a tollseprű megkeresésével, adunk egy kis segítséget. (Nem baj, ha már bőven túl vagyunk a 20 másodpercen is.)

Keressük egy levél mögül kikandikálva a feladványon rejtőző tollseprűt. Ha még így sem bukkantunk rá, nézzük meg alaposabban a kép közepét. Ne bánkódjunk, ha nem találjuk a tollseprűt. Néhány sorral lejjebb a megoldást is eláruljuk.

Addig is gyakorolhatunk más, hasonló rejtett képes fejtörőkkel. Próbáljuk megtalálni például azt az autót, amelyiknek hiányzik a visszapillantó tükre. Vagy tegyük próbára magunkat, mennyi idő alatt bukkanunk rá a régi fotón a pandára

A lila kör mutatja a tollseprű helyét a képen

A lila kör mutatja a tollseprű helyét a képen

Forrás: Daily Mail, Fotó: Rattan Direct