Nagyon nehéz megtalálni a mérges feleséget az optikai illúzión

2023. január 21.
Igazi trükkös feladvány ez a régimódi optikai illúzió, melyen a szobalánynak udvarló férfi mérges felesége is ott rejtőzik valahol. Megtalálni azonban sokkal nehezebb, mint gondolnánk.
  • A képen a férj próbálja megcsókolni a szobalányt.
  • Az optikai illúzió azonban ott rejti valahol a mérges feleséget is a képen.
  • A legtöbb embernek több mint két percre van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a második nőt, a feleséget is a képen.

A régi képeslapok és optikai illúziók sokkal nehezebbek, mint amilyennek első látásra tűnnek. A képen egy férj próbál csókot lopni a szobalánytól. Ilyen helyzetet számtalan filmben láthattunk, ám most a mérges feleség egészen meglepő helyről kapja rajta a légyotton a két szeretőt. 

A legtöbb embernek több mint két perc kell, hogy megtalálja a mérges feleséget az optikai illúzión

A legtöbb embernek több mint két perc kell, hogy megtalálja a mérges feleséget az optikai illúzión

A legtöbb embernek több mint két perc kell ahhoz, hogy megtalálják az optikai illúzión a mérges feleséget. Ez nem csoda, mivel teljesen máshogy kell gondolkoznunk ahhoz, hogy megtaláljuk, hol rejtőzik a képen az asszony. 

Annyit segítünk, hogy el kell fordítanunk a fejünket ahhoz, hogy észrevegyük a kép egyik sarkában a mérges feleséget. Ha még így sem sikerül rájönnünk az optikai illúzió megoldására, meg is mutatjuk a megoldást.

A mérges feleség a szobalány feje fölött rejtőzik az optikai illúzión

A mérges feleség a szobalány feje fölött rejtőzik az optikai illúzión

Ha szeretnénk próbára tenni magunkat hasonló feladványokkal, próbáljuk megtalálni a férfi feleségét a régi optikai illúzión 15 másodpercen belül, vagy keressük meg a fiúkat is a képen a régi holland képeslapon, ahol három lány sétál.

Forrás: Daily Mail Fotó: Playbuzz