Mostantól bárkivel csókolózhatunk a világon ezzel a bizarr eszközzel

2023. február 27.
Egy új kínai találmánynak hála az interneten keresztül, a világ bármely pontjáról lejátszhatunk egy nyelvcsatát a párunkkal vagy a kiszemeltünkkel.
Mostantól bárkivel csókolózhatunk a világon ezzel a bizarr eszközzel

Egy kínai technológiai cég meglehetősen különleges (vagy talán bizarr) módszert talált ki arra, hogy a távkapcsolatban élők is fent tudják tartani az intimitást. Ha messze vagyunk a szerelmünktől, akkor ezentúl telefonhoz illeszthető, mozgatható, meleg szilikon ajkakkal nyomhatunk csókot a párunk ajkára, bárhol és bármikor.

A Remote Kiss nevű távcsókoló eszközt egy egyetem szabadalmaztatta a kelet-kínai Csiangszu tartományban, és a szintén kínai Taobao weboldal forgalmazza. „Az egyetem alatt távkapcsolatban voltam a barátnőmmel, így csak telefonon keresztül tartottuk a kapcsolatot egymással. Innen jött az ihlet az eszközhöz” – magyarázta Jiang Zhongli, az eszköz vezető fejlesztője. 

Az emberi ajkakra hajazó készülék nyomásérzékelőkkel van felszerelve, amelyek segítségével valódi csókot imitálhatunk – a mizofóniások számára viszont nem túl jó hír, hogy a szerkezet a csókkal járó cuppogást is képes visszaadni.

A Remote Kiss egy telefonra letölthető alkalmazáson keresztül működik, a töltő csatlakozóján keresztül lehet hozzákapcsolni a készülékhez. Ezután a partnereknek fel kell venniük a kapcsolatot egymással az applikáción keresztül, majd videóhívást kell indítaniuk, hogy távolról is egymáséi lehessenek. A kalandozó kedvűek azonban még ennél is tovább mehetnek, és akár fel is tölthetik a csókjukat az alkalmazásba (és ugyanígy letölthetik másokét is), hogy idegenekkel is pusziszkodhassanak.

Forrás: Unilad, Fotó: Taobao