Ezzel az egyszerű trükkel azonnal leleplezheted, ha hazudik a férfi az online társkeresőn

2023. május 16.
Azt már megtanultuk, hogy az interneten semmi és senki sem az, aminek látszik. Bár továbbra sem értjük, miért jó valakinek, ha az online társkeresőn hazudik magáról. Ennek ellenére szép számmal akadnak, akik csupa kitalált dologgal etetik a másik embert. Mutatjuk, mi az a három intő jel, ami arra utal, hogy a srác az internetes társkeresőn úgy hazudik, mint a vízfolyás.
3 jel, hogy a srác az online társkeresőről hazudik, mint a vízfolyás
  • A kegyes hazugság egy dolog. Amikor viszont valaki folyamatosan teljes képtelenségeket állít magáról, nem mindig könnyű észrevenni.
  • Mutatjuk, mi az a három jel, ami arra utal, hogy az online randink folyamatosan hazudik nekünk.
  • Ne higgyük el egy szavát sem a másiknak, ha folyamatosan kifogást talál arra, miért nem találkozik velünk a való életben.

Az online ismerkedés nagyon hasznos és jó módszer lehet a társkeresésre a modern, felgyorsult világunkban. De ne áltassuk magunkat, elég nehéz megtalálni az igaz szerelmet egy olyan helyen, ahol könnyedén kiadhatja magát másnak bárki.

A legnagyobb nehézség az online társkeresőknél, hogy az emberek többsége megszépíti a valóságot saját magával kapcsolatban. Egy kis kegyes hazugság még akár bele is férhet, ám a valóság teljes elferdítése, kiszínezése nem jó kezdet, ha kapcsolatot szeretnénk. 

Mutatjuk, a szakértő szerint mik azok a jelek, amik egyértelműen megmutatják, hogy a másik ember folyamatosan hazudik az online társkeresőn.

1. Nem találkozik velünk személyesen

Fontos, hogy mindig biztonságban legyünk, amikor először találkozunk valakivel, akit az online társkeresőn ismertünk meg. Jó, ha tudnak róla az ismerőseink, barátaink, mire készülünk, saját járművel megyünk és nyilvános helyre szervezzük a randit. 

Ugyanakkor ha valaki egyáltalán nem akar találkozni velünk, kifogásokat keres folyamatosan és lemondja az összes leszervezett randit, ott valószínűleg valami nagy probléma van a háttérben. Jó eséllyel egyáltalán nem az a személy, mint akinek mondja és mutatja magát a képeken.

2. A saját területén hajlandó csak találkozni velünk

Ne higgyük el egy szavát sem a másiknak, ha folyamatosan kifogást talál arra, miért nem találkozik velünk a való életben.

Ne higgyük el egy szavát sem a másiknak, ha folyamatosan kifogást talál arra, miért nem találkozik velünk a való életben

Ha valaki olyannal találkozunk, akivel biztonságban érezzük magunkat, alapvetően rugalmasak tudunk lenni. Ám ha valaki egy az egyben elzárkózik attól, hogy az általunk javasolt helyen találkozzunk személyesen, és ragaszkodik ahhoz, hogy ő döntsön, érdemes elgondolkodunk, vajon mi oka lehet annak, hogy ennyire irányítani akarják az egész randit? Biztonságos egyáltalán belemennünk?

3. Nem adja meg a telefonszámát és személyes információit

Ha semmi személyeset nem ad meg magáról valaki, ahol elérhetnénk, nagy valószínűséggel hazudott a családi állapotáról. Nem akarja, hogy váratlanul felhívjuk, üzenetet küldjünk, nehogy lebukjon valaki előtt, hogy online társkeresőt használ.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash