Ha ezeket a jeleket tapasztalod, valószínűleg már lőttek a kapcsolatodnak

2023. május 25.
Nem minden kapcsolat olyan, ami egy óriási, egyértelműen mindent lezáró balhéval ér véget, amikor nem marad több kérdés. Van, hogy már rég ott a vége, csak mi még nem vettük észre.
5 alig észrevehető jel, hogy a párkapcsolatodnak hamarosan vége lesz

Előfordulhat, hogy az ember elvan egy kapcsolatban, ami nem nyilvánvalóan és egyértelműen rettenetes, de nem is stimmel valahogy. Zombiként vonszolja magát előre, a résztvevők halványan érzik, hogy nem jó a dolog, de mennek tovább, mert ez a feladat. Néha nehéz kimondani és észrevenni, hogy ennyi volt, de ha az alábbi jeleket érzékeled, akkor talán mégis itt az idő!

1. Nem kommunikáltok

Az, hogy mondunk dolgokat, hogy legyen valami hang a lakásban, nem egyenlő a valódi kommunikációval. A kérdés az, hogy érzed-e, miközben beszélgettek, hogy tényleg együtt vagytok? Érzed-e, hogy a másik fél odafigyel rád, megért, és hogy téged is őszintén érdekel-e, amit ő mond neked, és ami vele történik? Ha nem, akkor ott valami gond van.

2. Egyik veszekedésből ki, másikba be

Minden pár vitatkozik, veszekszik néha. Vannak komolyabb meg kisebb csaták, konfliktusok, ez teljesen normális. De az, ha egy kapcsolatban nincsenek valódi nyugodt időszakok, amikor minden csendesebb pillanat csak a következő vihar előtti csendet jelenti, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mit kerestek egymás mellett igazából.

3. Nincs bizalom, és valójában semmi sem lett megbocsátva

Előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák mindenki részéről egy kapcsolatban, senki sem tökéletes. Csinálunk hülyeségeket (nyilván nem mindegy, hogy mit), mondunk hülyeségeket, és a kérdés az, hogy a partnerünk el tud-e fogadni minket ezekkel együtt, és mi el tudjuk-e fogadni őt ezekkel együtt. Ha azt mondom valamire, hogy meg van bocsátva, felejtsük el, képes vagyok-e tényleg továbblépni, vagy csak dédelgetem a haragom és alig várom, mikor vághatom újra a fejéhez ezt a hibáját? Ha így működtök, akkor talán valami nem stimmel.

4. Nem találtok valódi megoldásokat

Nem minden konfliktusból lesz veszekedés, ez tény. Néha a konfliktusok azért nem tudnak elülni, mert nem történik valódi megoldás, változás. Hiába beszéltek róla ezerszer újra, minden ugyanúgy marad az adott témával kapcsolatban. Ha ilyen csapdába kerültetek, üljetek le és beszéljétek meg, miért is vagytok ti együtt tulajdonképpen.

Forrás: yourtango.com