Így derítheted ki, hogy a jövendőbeli férjeddel randizol-e

2023. május 31.
Jól elvagytok, szeretitek egymást, de vajon ő számodra az igazi? Vajon együtt fogtok megöregedni? Persze tudjuk jól, hogy minden kapcsolat más és más, de vannak olyan jelek, amik megmutathatják, hogy a szerelmetek örökké fog-e tartani.
Így derítheted ki, hogy a jövendőbeli férjeddel randizol-e

Vele sosem unsz bele a randizásba

Egy hosszú távú kapcsolatban idővel mindkét fél megváltozik, lazábbá válik. Már nem szégyellsz előtte smink nélkül mutatkozni, és akkor is jól tudjátok érezni magatokat, ha egy vad menet helyett inkább netflixeztek. A lazázás azonban nem jelenti azt, hogy már nem érdekel a másik. Ha ő számodra az igazi, akkor sosem fogsz beleunni vele a randizásba, és évek múlva is vágyni fogsz rá, hogy a péntek estéket kettesben egy finom vacsora felett töltsétek el.

Ő ismer téged a legjobban

Nemcsak a szerelmed, hanem a legjobb barátod is, aki a személyiséged minden apró részletét ismeri, és a hibáiddal együtt elfogad? Már félszavakból is megértitek egymást, és csak rá kell néznetek a másikra, hogy tudjátok, milyen hangulatban van? Ha mindez igaz rátok, jó esély van rá, hogy megtaláltad az igazit.

Hasonló álmaitok és vágyaitok vannak

Persze nem biztos, hogy pont ugyanazok a céljaitok és nem is kell, hogy pont ugyanazt akarjátok, de a túlságosan különböző álmok vízválasztók lehetnek egy kapcsolatban. Az már jó irány, ha el meritek egymásnak mondani a céljaitokat, és aztán kompromisszumokkal közös nevezőre tudtok jutni.

Még a legrosszabb napjaidon is fel tud vidítani

Egy borzalmas nap után nincs is jobb, mint hazamenni ahhoz az emberhez, akinek bátran kiöntheted a szíved és aki egy ilyen helyzetben mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb kedvre derítsen. Ha a párodat nem hatja meg a rossz kedved, ha meg sem próbál mosolyt csalni az arcodra, akkor lehet, hogy nem ő számodra a nagy ő.

Nem tudod elképzelni az életedet nélküle

Na nem azért, mert bármiben is függenél tőle, hiszen fontos, hogy ha kell, önállóan is képes legyél boldogan élni – egyszerűen te csak nem akarsz nélküle élni. Ha ez az érzés megvan, akkor az szinte biztos jele az örök szerelemnek. 

Forrás: Bolde Fotó: Getty Images