Ezt üzenik valójában a férfiak a különböző ajándékokkal

2023. június 23.
Lehet, hogy eddig még bele sem gondoltál, pedig az ajándék egy üzenet is egyben, ami sokat elárulhat arról, mit is gondol valójában a pasid, vagy a kiszemelted a kapcsolatotokról. Egy csokor vörös rózsa vagy egy pár csillogó fülbevaló? Mindkettőnek más a jelentése! A következő sorokat azért érdemes kellő humorral kezelned...
Ezt üzenik valójában a férfiak a különböző ajándékokkal

Fehérnemű

Ezt jelenti: fel szeretné dobni kicsit a szerelmi életetek

A pasik általában akkor vásárolnak fehérneműt, ha azt szeretnék, hogy a nők még szexisebbnek érezzék magukat, hogy aztán benne legyenek egy kis kísérletezésben.

Parfüm

Ezt jelenti: komolyan gondolja veled

A boltokban rengeteg féle-fajta kozmetikum sorakozik, a pasid válogathatott volna a fürdőbombák és szappanok között is, az is egy kedves gesztus lenne… A parfüm azonban egy sokkal meghittebb ajándék. A parfüm azt jelenti, hogy sokáig szeretné még érezni rajtad a kedvenc illatát, tehát nagy valószínűséggel komolyan gondolja a kapcsolatotokat.

Egy pár drága fülbevaló

Ezt jelenti: készülj az eljegyzésre

Készülj, a következő ékszer valószínűleg már az ujjadon fog csillogni! A fülbevaló gyakorlatilag egyfajta előjáték a lánykéréshez.

Egy csokor vörös rózsa

Ezt jelenti: próbál jófiúnak tűnni

Lehet, hogy azért halmoz el virágokkal, mert tényleg totálisan beléd van esve. De az is megeshet, hogy csak így próbál kiengesztelni, mert a múltkori együttlétetek után egy időre felszívódott. Vagy egyszerűen csak egy igazi úriember, aki nem tud lemondani a régimódi szokásokról. Bármi legyen is, még véletlenül se hagyd elhervadni!

Csoki szivecskék

Ezt jelenti: lehet, hogy egy általános iskolással randizol?

Szív alakú csokit leginkább csak a nagymamáknak, vagy a hatodik osztályos tanár néniknek szokás adni. Ha egy nő kap ilyet, az általában azt jelenti, hogy a pasi inkább maradna a barátságnál.

Ezt üzenik valójában a férfiak a különböző ajándékokkal

Szív alakú csokit leginkább csak a nagymamáknak, vagy a hatodik osztályos tanár néniknek szokás adni.

Egy serpenyő, vagy egyéb túlságosan is praktikus ajándék

Ezt jelenti: „szakíts velem, egy idióta vagyok”

Ezt talán nagyon magyaráznunk sem kell.

Tusfürdő, testápoló szett

Ezt jelenti: nem igazán tudja, mit kellene csinálnia

Ezek azok az ajándékcsomagok, amiket tipikusan az anyukájának vásárol az ember. Szegénynek valószínűleg fogalma sincs, mit és hogyan kellene csinálnia, de a jó szándék legalább megvolt benne. Ha komolyan gondolod vele a dolgot, érdemes elbeszélgetnetek, nehogy a végén kiderüljön, hogy a viszonyotokkal kapcsolatban is ugyanilyen bizonytalan.

Mobil, laptop, tablet vagy egyéb elektronikai kütyü

Ezt jelenti: a pasid nagyon is figyelmes

Az ilyen ajándékokkal a pasid azt próbálja kifejezni, hogy odafigyel rád, tudja mire van szükséged és azt szívesen meg is adja neked – hogy te aztán nyugodtan elkölthesd másra a dugi pénzed. Lehet, hogy elsőre nem úgy tűnik, de bizonyos értelemben ezek nagyon is romantikus ajándékok.

Masszázs

Ezt jelenti: tudja, hogy egy kis lazításra van szükséged

Befizetett egy masszázsra? Ez is egy kedves gesztus, hiszen azt jelenti, hogy törődik veled. Látja, hogy kimerült és stresszes vagy és szeretne kicsit kényeztetni. De persze az is lehet, hogy csak lelkiismeret furdalása van, mert folyamatosan miatta és a viselkedése miatt idegeskedsz…

Egy hétvégi kiruccanás

Ezt jelenti: a pasi nagyon romantikus

Nincs is annál romantikusabb, mint néhány napra kettesben elbújni valahol messze, távol a világ zajától, nem igaz? Ezt a pasid is tudja jól, aki azért lepett meg egy kiruccanással, hogy egy egész hétvégére csak az övé lehess és senki másé.

Forrás: Brandongaille Fotó: Getty Images