Átlagon felüli vagy, ha 30 mp alatt megtalálod a grillsütőt!

2023. szeptember 06.
Extrán nehéz képrejtvény kering mostanában az interneten, amelyben szinte lehetetlen megtalálni a grillsütőt a rengeteg étel között. Vagy mégsem olyan nehéz ez a feladat? Derítsd ki!
  • Az optikai illúzió egészen elképesztő módon csapja be a szemünket és az agyunkat.
  • A sűrűn rajzolt, nagyon színes képen a sok étel között egy grillsütő van elrejtve.
  • Az őrületbe kergeti az embert, mert iszonyatosan nagy koncentráció kell hozzá, hogy kiszúrjuk a keresett tárgyat.

Az optikai illúziók lényege, hogy becsapják a szemünket, és ezáltal az agyunkat. Láttunk már olyan képet, ahol a vonalak összeálltak egyetlen képpé. De olyan fejtörők is felbukkantak, melyekben a rejtett képes feladványokat és az optikai illúziókat kombinálták a készítői. Ezúttal egy minden eddiginél nehezebb optikai illúzió teszi próbára az internetezők figyelmét.

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egyes formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Hol a grillsütő?

Bár a nyár már hivatalosan véget ért, azért még mostanában is el lehet csípni egy-egy olyan napot, amikor minden adott egy jó kis grillezéshez. Ilyenkor persze mindenki rengeteg étellel készül, nehéz választani a sok finomság közül. Ezen a képrejtvényen nem is az ételeken van a hangsúly, hanem azon a tárgyon, ahol sülnek az ínycsiklandó falatok, vagyis a grillsütőn. 

Átlagosan 30 másodperc alatt van meg a megoldás a legtöbbeknek, neked vajon sikerül hamarabb kiszúrnod?

Hol rejtőzik a grillsütő?

Hol rejtőzik a grillsütő?

Nincs meg? Egy kis segítség, hogy a kép jobb oldalán érdemes keresgélni!

 

Ha így sincs meg, vagy csak ellenőrizni szeretnéd, hogy jó tárgyra gondolsz-e, mutatjuk a megoldást!

 

Ott a kis huncut!

Ott a kis huncut!

Forrás: dailymail.co.uk