Ez az 5 dolog segít, hogy megszeresd a reggeleket

2023. szeptember 28.
Nehezen indulnak a reggeleid? Ez az öt lépés valóban segít majd, hogy ez megváltozzon. Hidd el, hogy sokkal energikusabban indulnak majd a napjaid!
Nő reggel az ablakban

Kényeztesd magad!

Az egyik segítség, ha beépítesz egy olyan lépést a reggeli rutinodba, amire nagyon vágysz. Lehet ez egy korty, igazán zamatos kávé, egy különleges illatú, kényeztető (és ébresztő) tusfürdő, a kedvenc ételedből készített reggelid.

Ne felejts el hálát adni!

Nézz körül az életedben, és adj hálát azoknak a dolgoknak – akár apróságoknak is –, amik örömöt hoznak az életedbe. Gondolj csak a szerelmedre, a munkádra, a cicádra, vagy a tegnap beszerzett új ruhádra. Fogadd el, hogy a reggelek és az életed valóban szép!

Hallgass zenét!

Mire van szükség reggel? Hát zenére! Készíts egy energikus – nem mélabús! – dalokból álló lejátszási listát. Add hozzá a kedvenceidet, legyen szó a mai, vagy a 90-es évek nagy slágereiről. Sokaknak egyébként a romantikus filmzenék hozzák el a reggeli boldogságot.

Nő zenét hallgat a fürdőszobában

Ne hanyagold el a kocsidat!

Ha autóval jársz munkába, nagyon fontos, hogy amikor reggel beülsz a kocsidba, az tiszta legyen, és nyugalmat sugározzon. Minden este szánj rá 5-10 percet, hogy kidobd a szemetet, elrendezd benne a dolgokat, hetente egyszer porszívózd ki és töröld le a műszerfalat. Az is segít, hogy megszeresd a reggeli kocsikázást, ha olyan illatosítót választasz, ami igazán a szívedhez nőtt az évek alatt.

Legyen barátságos a munkakörnyezeted

Ha otthonról dolgozol, alakíts ki barátságos munkakörnyezetet. Vegyél kényelmes széket, tedd tele az asztalodat képekkel, tárgyakkal, amelyek kedves emlékeket idéznek fel benned. Ugyanakkor figyelj a rendezettségre, a tisztaságra. 

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés