Bár nem tudsz róla, de ezért választod mindig a rosszfiúkat

2023. december 13.
Ha régóta bőszen hangoztatod, hogy mennyire vágysz már egy kedves, megbízható pasira, de közben valahogy mindig a rosszfiúk mellett kötsz ki, ez a cikk neked szól!
chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

Hányszor, de hányszor fordult már elő a történelem során, hogy egy nő megfogalmazta magának, milyen számára az ideális férfi, aztán hirtelen egy teljesen más típusú ember mellett találta magát? Rengetegszer.

Van az, amikor kigondolunk valakit, nagyon okosan, nagyon körültekintően, mintha a Tündér keresztanyánknak olvasnánk be egy kívánságot. Aztán megjelenik a bárban egy titokzatos, magabiztos, vagány idegen, és minden észérv a kukában landol és átveszik az irányítást az érzelmek. A vége pedig sokszor a sírás, mert egy rosszfiút nem – vagy csak nagyon ritkán – lehet megszelídíteni, és máris megint magunkra maradtunk a törött szívünkkel.

Na de mit tudnak ezek a fickók, hogy az ember lánya elveszti tőlük a józan eszét? Összeszedtük most, hogy nagyjából miből áll össze ezeknek a férfiaknak a nagy vonzereje, hogy legközelebb hamar felismerd a jeleket, és menekülj, ha menekülni akarsz.

1. Brutálisan magabiztosak

A rosszfiúk általában kérlelhetetlen magabiztosságukkal hívják fel a nők figyelmét magukra. Bizonytalanságnak egy szikráját sem látod rajtuk. Nem véletlen. Tudják magukról, hogy jó pasik, és ha netalántán el is utasítja őket valaki, bármikor szereznek új nőt maguknak.

2. Nagyon férfiasak

Ízlések és pofonok, hogy kinek milyen típus jön be, de a rosszfiúkban általában mindig van valami nagyon férfias. Szépen kigyúrt test? Szexi borosta? Egy lazán a homlokra omló hajtincs? Lesz valami, ami miatt fizikailag is kitűnnek a mezőnyből.

3. Elérhetetlenek

Bár a nőket szokás a vágy titokzatos tárgyának nevezni, lássuk be, ez a férfiak esetében is tud nagyon vonzó lenni. Nem számol be neked a napjáról, mint a jó kisfiú az iskola után, és téged sem kér számon. Ismeretlen, ezért extrán vonzó. Ez egy darabig jó móka, lehet mindenféle fantáziákat szőni róla, de ha végül szeretnél komolyan megállapodni egy ilyen pasi mellett, sírás lesz a vége.

4. Tud nagyon romantikus és szexi lenni

Ez a pasas tudja, hogy mitől döglik a légy. Nem véletlenül. Azért tudja, mert óriási nagy gyakorlata van a csábításban. Nem te vagy az első szeretője, és bármennyire is jó lenne, valószínűleg nem is te leszel az utolsó. A fent felsorolt dolgok miatt magabiztosak, bátran közelítenek, tudják, hogyan kell csábítani. Legyél résen, ha ilyen férfival találkozol és nem akarod megégetni magad!

Forrás: yourtango.com   Fotó: Getty Images