5 szexpóz, amivel sokkal tovább tart a szex, mint eddig

2024. január 12.
Viszlát, gyors tüzelés! A következő pózok garantáltan elhúzzák, és szuper élvezetessé teszik a szexet.
5 szexpóz amivel a szex tovabb tart

Minden párral előfordul, hogy a rohanó hétköznapok miatt csak egy gyors menetre van idejük, vagy éppen energiájuk. Ez teljesen rendben is van. De fontos arra is figyelni, hogy a gyors együttlétek mellett igazi minőségi időt is eltöltsetek egymással az ágyban. Igenis fontos, hogy néha időkorlát nélkül hozzátok ki a legtöbbet a szexből. Ha megjött kedvetek egy szenvedélyes szexmaratonhoz, próbáljátok ki az alábbi pózokat.

Kanalazás szexpóz

Hogyan csináljátok: mindketten feküdjetek az oldalatokra. A pasid legyen mögötted, pont úgy, mintha csak kis kanál-nagy kanál pozícióban akarnátok aludni. Kicsit nyisd szét a lábadat, hogy a partnered könnyebben be tudjon hátulról hatolni a vaginádba.

Miért jó? Ebben a pózban a pasik nem tudnak túl erős és vehemens mozdulatokat tenni. Tehát nem fog fennállni a veszélye a túl korai orgazmusnak. A rövid lökések pont a G-pontodat fogják becélozni, miközben arra is van lehetőség, hogy a pasid a kezével a csiklódat kényeztesse.

Lusta kutya szexpóz

Hogyan csináljátok: mint a hagyományos kutyapóznál, a pasid itt is hátulról fog a hüvelyedbe hatolni, de közben mindketten fekszetek – úgy, mint a jól ismert misszionárius pózban, azzal a kivétellel, hogy most a hasadon fogsz feküdni.

Miért jó? A hagyományos kutya póz a pasik egyik kedvence, nem véletlenül. Abban a pozícióban a pasi irányítja a mélységet, a lendületet az erőt, mindent – és pont emiatt a szimpla kutyában általában nem is tudnak sokáig kitartani. Itt viszont a pasi a fekvés miatt nem fog tudni a megszokott erővel és lendülettel behatolni, és így sokkal hosszabban el lehet húzni a hancúrozást.

Tehenészlány szexpóz

Hogyan csináljátok: a pasid feküdjön a hátára és te szétterpesztett lábakkal ülj a csípőjére úgy, hogy a péniszével függőleges helyzetben tudjon beléd hatolni.

Miért jó? Ebben a pózban 100 százalékig te fogod irányítani a behatolást, így könnyen meg tudod akadályozni azt, hogy a partnered gyors és erőteljes lökésekkel néhány perc alatt véget vessen a mókának.

Legveszélyesebb szexpóz

A topon szexpóz

Hogyan csináljátok? Hasonlóan a tehenészlányhoz, itt is te leszel felül, ugyanúgy rá kell ülnöd a pasid csípőjére, ám aztán a felső testeddel teljesen rá kell dőlnöd a partnered mellkasára.

Miért jó? Ez a szexpozíció úgy teszi lehetővé a mély behatolást, hogy közben a pasi korlátozva van, és nem tud túl erős mozdulatokat végezni. Neked plusz jó hír, hogy ennél a póznál a csiklódat is folyamatosan izgatni tudja a partnered ágyéka.

A kereszt szexpóz

Hogyan csináljátok: a pasid feküdjön az oldalára, te pedig mellé a hátadra úgy, hogy a törzsetek körülbelül 90 fokos szöget zárjon be. A lábaidat rakd át a csípőjén, a feneked legyen a partnered medencéjének az elülső részénél. Nem lesz egyszerű, de hidd el, megéri!

Miért jó? Ebben a helyzetben nincs sok mozgástere a pasinak, tehát biztos lehetsz benne, hogy nem fogja elveszteni a fejét. Ez a póz tökéletes lehet egy lassú, elnyújtott, érzéki szeretkezéshez.

Fotó: Getty Images Forrás: Promescent