6 szexpóz, ami behatolás nélkül juttat a csúcsra

2023. december 27.
Ideje egy kicsit kreatívabbnak lenni az ágyban: a szex ugyanis nem csak a behatolásból áll.
Behatolás nélküli szexpózok

Tudtad, hogy a nőknek csupán a 18 százaléka képes kizárólag a behatolástól elélvezni? Bizony, a nagy többségnek elengedhetetlen a csikló izgatása ahhoz, hogy elérje az orgazmust. Ezért felmerült bennünk a kérdés: mégis miért ragaszkodunk annyira a behatoláshoz, ami elsősorban a férfiak örömét szolgálja?!

Ne érts félre, persze, hogy jó érzés, ha van benned valaki (vagy valami), de egyrészt az ember szereti feldobni a szexuális életét, másrészt nem árt, ha közben a csúcsra is el tud jutni. Az alábbi behatolás nélküli szexpózok kifejezetten a női gyönyört szolgálják, velük abszolút te leszel a középpontban, és talán olyan orgazmusig vezető utakat is felfedezel, amiket eddig nem is ismertél.

A perec

A perec szexpózról korábban már ITT írtunk – viszont képzeld, ezt a pozíciót behatolás nélkül is élvezheted. Annyit kell tennetek, hogy az alul lévő fél felhúzza a lábait és terpeszbe rakja őket, míg a felül lévő a lábai közé térdel, miközben az egyik lábát átemeli a sajátja fölött. Igen, bonyolultan hangzik, de valójában rendkívül egyszerű a megvalósítása. Ráadásul hibátlan testhelyzet ez arra, hogy az alul fekvő csiklóját izgassák, akinek annyi a dolga, hogy hanyatt fekve élvezi a kényeztetést. 

Kettő az egyben

Feküdj a hátadra, és tedd az alkarodat magad alá, hogy előre billentsd a medencédet. A partnered hajoljon föléd, megtámaszkodva a kezén vagy a térdén. Így tökéletes helyzetbe kerültök ahhoz, hogy egymás nemi szervét izgassátok, miközben akár egy szexjáték is bekerülhet a képbe. Ha pedig készen állsz a második körre, a partnered elkalandozhat délebbre, és a szájával is kényeztethet.

Behatolás nélküli szexpózok

A nők nagy részének szüksége van az orgazmus eléréséhez a csikló izgatására, ehhez jönnek jól a behatolás nélküli szexpózok

Misszionárius 

Ismét egy általában behatolásos szexpóz, amit anélkül is szuperül meg lehet valósítani. A misszionárius elképesztően intim tud lenni, hiszen közel vagytok egymáshoz, belemerülhettek a csókolózásba, simogathatjátok egymást és egymáshoz dörgölőzhettek – ez utóbbi pedig remekül fogja stimulálni a csiklót.

Helyszínváltozás

Amikor az ágy már unalmas, érdemes áttenni a főhadiszállást a zuhanyba. Itt tudjátok ugyanis csak igazán felfedezni egymás testét. Álljatok a fallal szemközt, a partnered dőljön neked hátulról, így előre tud nyúlni, hogy feltérképezze a nemi szerved – de persze akár cserélhettek is, attól függ, kit szeretnétek dominánsabb helyzetben látni ebben a behatolás nélküli szexpózban.

Ülj le

A partnered üljön le egy székre vagy az ágy szélére, te pedig háttal neki foglalj helyet az ölében. Innentől pedig úgy mozogsz rajta, ahogy neked jólesik, miközben ő a kezével segíthet neked elérni a csúcsra a behatolás nélküli szexpózban, miközben csókolgathatja a nyakad. Az egész rendkívül intim, és csakis rólad szól.

Varázshegy

Ebben a szexpozícióban egymással szemben helyezkedjetek el, a lábaitokat behajlítva tudtok minél közelebb kerülni egymáshoz. Innen közösen játszhattok saját magatokkal, vagy ha még tüzesebbé tennétek a szitut: egymással. Vagy akár egymáshoz is dörgölhetitek magatok úgy, hogy fektetett nyolcas formát írtok le a csípőtökkel.

Forrás: Women’s HealthFotók: Getty Images