Nem gondoltad volna, de ezzel a szexpózzal érheted el a legkönnyebben az orgazmust

2023. június 13.
Nem kell extrém testhelyzetekbe csavarodnod vagy tantrikus szexpraktikákkal kísérletezned, ha életed orgazmusára vágysz, elég lehet, ha kihasználod az egyik legnépszerűbb szexpóz előnyeit.

Ha meg kellene tippelnünk, hogy melyik szexpozíciót tartja az emberiség a világ legunalmasabb pózának, biztosan a misszionárius pózra szavaznánk. Azonban nem véletlen, hogy épp ez a póz a legnépszerűbb: a misszionárius pózban a pénisz viszonylag mélyen a vaginába hatol, ráadásul kényelmesen fenntartható és jól szabályozható szexpozícióról van szó. Szintén előnye, hogy a kezek ilyenkor szabadok lehetnek, így külön figyelmet fordíthatunk más erogén zónák vagy a csikló izgatására is. A misszionárius póz ráadásul nemcsak heteró pároknak okozhat örömöt: megvalósítható felcsatolható dildóval és anális behatolással is.

A misszionárius pózban leginkább a felül lévő partner szabályozza a tempót, a behatolás szögét és mélységét, méghozzá meglehetősen könnyen, így nem kell kifejezetten gyakorlottnak lenni ahhoz, hogy orgazmust érjünk el. A misszionárius pózban a felül lévő medencéjével ingerelheti a csiklót vagy az alul lévő prosztatáját, ami még inkább garantálja az örömélményt. Ha mégis unjuk már ezt a klasszikus szexpozíciót, az alábbiakban megmutatjuk, milyen trükkökkel lehet megfűszerezni kicsit!

Misszionárius egy kis csavarral

Lábak a vállak felett: Ehhez a szexpózhoz kell egy kis hajlékonyság, de ha az alul lévő képes feltenni lábait a felül lévő vállaira, azzal mélyítheti a behatolást, amivel elősegítheti az intenzívebb orgazmust is.

Lábbilincs: Valamivel kényelmesebb, ha az alul lévő a partnere dereka köré fűzi a lábait, amivel még szorosabban magához húzhatja őt, ráadásul egy kicsit jobban kontrollálhatja a tempót is.

Csiklóizgató: Ha a felül lévő partner „rádől” az alul lévő félre, szinte párhuzamosan elhelyezkedve vele, akkor mozgásával intenzívebben tudja ingerelni a csiklót, így a nő könnyebben érhet el intenzív orgazmust.

Álló misszionárius: A misszionárius pozíció állva is kivitelezhető: vagy úgy, hogy az egyik fél az ágy szélén fekszik felhúzott vagy széttárt lábakkal és a másik az ágy mellett állva hatol belé, vagy úgy, hogy az egyik fél egy falnak nyomva tartja a másikat. Utóbbi ugyan nagyon szexi, de kifejezetten izomerő-igényes póz, szóval csak akkor próbálkozzunk vele, ha érezzük magunkban az energiát!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images