Férfiak mesélik el, miként hatott az édeshármas a párkapcsolatukra

2024. január 19.
Ahogy az érintettek beszámolója is bizonyítja, egy édeshármas felpezsdítheti, de tönkre is teheti a párkapcsolatokat.
Édeshármas párkapcsolat beszámolók

Nemrég egy Reddit-felhasználó a következő kérdést tette fel a fórumozóknak: „Férfiak, akiknek a házassága/kapcsolata túlélte az édeshármast, mégis hogyan csináltátok?” A nem mindennapi kérdésre záporozni kezdtek a hozzászólások. A férfiak nem fogták vissza magukat, őszintén vallottak a hármas szexszel kapcsolatos tapasztalataikról. A következőkben ezekből a beszámolókból hoztunk el néhányat.

Mindenki nyer

„Úgy éltük túl, hogy lassan, nagyon lassan kezdtük el. Az első beszélgetéstől számítva két teljes év telt el, mire valóban megtettük. Ez idő alatt rengeteget beszélgettünk róla a párommal, és kiderült, hogy ő tényleg nem féltékeny, és nyitott az élményre. Már régóta házasok voltunk, és a monogámiáról alkotott meggyőződéseink az évek során megváltoztak.

Ha kipróbálod, ne aggódj – az első alkalom lehet, nem lesz annyira gördülékeny. Két nő kielégítése nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik. Azóta többször is csináltuk két különböző nővel, és beveszünk néha egy biszexuális női párt is (ilyenkor három nőnek kell megfelelnem.) Az igazság az, hogy az idő nagy részét egymás kielégítésével töltik, te pedig szükség szerint becsatlakozol egy pénisszel. Mindenki nyer.”

Nem pazarolták rám a figyelmüket

„Hamar rájöttem, hogy én inkább csak egy kiegészítő voltam. Egy plusz kéz vagy száj, amikor éppen kapóra jött, melegebbé vagy hűvösebbé tettem a szobát, és ó igen, ott volt a péniszem is, ha esetleg szükség lett volna rá. De nemigen volt rá szükség: a két nő nem pazarolta rám a figyelmét.”

Nyomorultul éreztem magam

„Édeshármasban voltam a barátnőmmel és egy másik lánnyal, és nyomorultul éreztem magam. A rövid verzió annyi, hogy nem kedveltem a barátnőjét. Bár a csaj jól nézett ki, de nem volt túl okos. Annyira nem kedveltem ezt a lányt, hogy az sem izgatott fel, ha hozzám ért. Csak azért egyeztem bele, mert 17 éves voltam és kanos.”

Édeshármasban voltam a barátnőmmel és egy másik lánnyal

Édeshármasban voltam a barátnőmmel és egy másik lánnyal

Egyszerűen túl sok volt

„Tízéves házasságunk alatt többször is édeshármasoztunk. Működött, mert a feleségem elég perverz volt, és látni akarta, ahogy más nőkkel szexelek (és ki voltam én, hogy ezt megtagadjam tőle?). A helyzet azonban az, hogy ez a fajta „őrültség” csak ideig-óráig élvezhető – egy bizonyos ponton az ember már csak egy kis normalitásra vágyik. Végül el is váltunk, mert az „őrület” egyszerűen már túl sok volt nekem – és nem csak az édeshármas terén.”

Megmentette a kapcsolatunkat

„Az első édeshármasunk valójában megmentette a kapcsolatunkat. A párom biszexuális, és az édeshármas remek lehetőség volt számára, hogy bűntudat nélkül szexelhessen egy nővel. Az első alkalommal mindkettőnknek az volt a célunk, hogy kielégítsük a harmadik felet, igazi csapatjáték volt. Ez az élmény újra összehozott minket, és azóta még néhányszor belevágtunk.

Alapvetően szeretünk együtt azon munkálkodni, hogy valakit a lehető legélvezetesebb módon kielégítsünk. Voltunk már férfival is édeshármasban, és az volt az első alkalom, amikor megengedte, hogy kipróbáljam az anált. A feleségem egy nagyon szexi nő, nagyszerű anya, és hamarosan saját vállalkozásba kezd. Ha valaha is elhagy engem, egyszerűen meghalok, mert egyetlen más nő sem fogható hozzá.”

Fotó: Getty Images