3 csillagjegy, akik válaszút elé kerülnek a párkapcsolatukban 2023 decemberében

2023. december 05.
Az ünnepek és az adventi időszak komoly dilemmákat és döntéseket hozhat ennek a három csillagjegynek a szerelmi életében. 2023 decembere vízválasztó lesz a csillagjegy szülötteinek az asztrológus szerint a párkapcsolatban.
Csillagjegy horoszkóp párkapcsolat 2023 december
  • 2023 decembere roppant romboló hatású lehet egyes csillagjegyek párkapcsolatára, ha egyébként is hajlamosak a drámára.
  • Az asztrológus óva inti a csillagjegyek szülötteit attól, hogy túlreagálják a dolgokat!
  • Legalább próbálják meg elkerülni a párkapcsolatuk érdekében azt, hogy túl nagy feneket kerítenek bizonyos eseményeknek.

Három csillagjegy párkapcsolata nagy nyomás alá kerülhet a Mars hatására 2023 decemberében. Az asztrológus arra figyelmeztet, hogy ha túlreagáljuk a helyzeteket, akár szakításhoz is vezethet. Viszont a helyes lépésekkel akár javunkra is fordíthatjuk a komoly kihívásokat, és kihasználhatjuk az erőteljes energiákat, amik felkavarják a szerelmi életünk állóvizét.

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik három csillagjegy számíthat arra 2023 decemberében, hogy válaszút elé kerül a párkapcsolatában! A teljes 2023. decemberi horoszkópot itt olvashatják el a csillagjegyek!

1. A Bika (április 20. – május 20.) válaszút elé kerülhet a párkapcsolatában 2023 decemberében

Már régóta érzi a Bika, hogy változtatnia kellene a hozzáállásán. Ez valóban így van, ám nem szabad, hogy ezt a belső feszültséget a párkapcsolatán vezesse le. A csillagjegy szülötteinek most sok türelemre lesz szüksége, hiszen nem történhet meg egy csapásra az a fajta átalakulás, amire vágynak. A Bikák olyan dolgokat látnak meg a párkapcsolatukon 2023 decemberében, amit nehezen tudnak vagy akarnak elfogadni. Ami még frusztrálóbb számukra, pontosan tudják, hogy csak az ő döntésüktől függ, hogyan tovább.

Fontos, hogy 2023 decemberében a csillagjegy szülöttei leássanak a saját érzéseik mélyére, hogy meglássák, mi is a valódi problémájuk. Lehet, hogy pont saját maguk azok, akik nem figyeltek kellően a párjukra? Ő lehet, hogy kibékült ezzel és beletörődött, hogy a dolgok ebben a mederben folynak, ám ha ez a Bikáknak nem jó így, a változás csak rajtuk múlik.

2. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) válaszút elé kerülhet a párkapcsolatában 2023 decemberében

A Szűzek párkapcsolatában is változásra lehet szükség a horoszkóp szerint 2023 decemberében

A Szüzek párkapcsolatában is változásra lehet szükség a horoszkóp szerint 2023 decemberében

Ha az élet nem lenne elég bonyolult már így is a Szűz számára, a Mars még a szerelmi életét is felforgatja 2023 decemberében. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy elfogy az összes energiájuk, nem tudnak tovább küzdeni. A párja a Szüzek szemére vetheti, hogy nem mutatják ki eléggé az érzéseiket, nem érzik, hogy valóban szeretné őket. 

A csillagjegy szülöttei nem biztosak benne, mit is kellene tenniük. Lehet, hogy valami közös időtöltésre lenne szükségük, csak kettesben, mivel az utóbbi időben túl sokat jártak társaságba, és egymásra nem maradt elég figyelmük. 

Arra azonban ügyelniük kell 2023 decemberében a Szüzeknek, hogy ne mondjanak ki elhamarkodottan olyan dolgokat a párkapcsolatukkal kapcsolatban, amit később megbánnának. Nem biztos, hogy vissza lehetne csinálni a dolgokat.

3. A Vízöntő (január 20. – február 18.) válaszút elé kerülhet a párkapcsolatában 2023 decemberében

Nem a Vízöntő az egyetlen, aki úgy érzi, hogy változásra van szüksége a szerelmi életében. Párja is hasonlóan érezhet. Mindketten elég okosak ahhoz, hogy intelligensen beszéljenek erről. Lehet, hogy az okozza a hiányérzetet, hogy már nem olyan elkötelezettek egymás iránt, mint korábban?

Nagyon fontos, hogy jól döntsenek a folytatással kapcsolatban. Úgy érezhetik, hogy most szívesen a másik szemére hánynának minden korábbi sérelmet, ám a veszekedés nem old meg semmit. Ezt az energiát arra is fordíthatják a csillagjegy szülöttei 2023 decemberében, hogy kommunikáljanak és ismét egymásra találjanak. Nagyon fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az együtt töltött időből. Ha hajlandóak dolgozni a változáson, amire mindkettejüknek szüksége van, meg is történik.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash